Bengum btlalbyrk adetime 4 gün var internetten gebelik testi aldım adetim de gecikme olursa eğer dediğiniz gibi önce test yapıcam erken gebelik bakalım inşallah bu defa yanılmam çok sağolun
Bengum Donthappymom ümitliyim önümüzdeki ay her şey farklı olacakmış gibi hissediyorum tabi her şeyin hayırlısı çok teşekkürler 🥰
Bengum Suhiss bu ara da dediğiniz gibi internetten erken gebelik testi aldım çoklu iyi söylediniz valla eczaneler de kazıklanıyormuşum meğer çok iyi oldu sağolun 🤣
Suhiss Bengum ben 12li mi ne almistim hep negatif negatif inanir misiniz sonuncusu pozitif cikti allah nasip etti sonunda ck şükür 🙏
Babyada Bengum hangi testi ve hangi siteden aldınız bende almak istiyorum ama güvenilir değil deniyor yanlış bozuk vs çıkarıyor diyenler var
Bengum Donthappymom böyle şeylere çok üzülüyorum ne desem de bilemiyorum Allahım hayırlı vakitte inşallah kucağınıza sağlıklı bir evlat verir 😔
Bengum Babyada Prodoctor Erken Hamilelik Testi 6 Adet https://www.hepsiburada.com/prodoctor-erken-hamilelik-testi-6-adet-p-HBCV00000FQJ7M?magaza=FARMAZANEM&url_src=ios-product-detail linki bu bugün bir tanesini denedim negatif çıktı bekliyorum