Zhr_cvk00 Helinekici daha net Bir şekilde gözükmüyor ilerleyen zamanlarda siz bize artık haber verirsiniz sağlıkla gelsin ufaklık 🤗
Momasil_42 myangelson canım bana da bakabilir misin zahmet olmazsa 😘🌸 biri bacak arası biri kafası net değil ama doktoruma sinir oldum değiştircem çok kötü foto veriyor
myangelson Momasil_42 hiçbir şey anlaşılmıyor canım ama senin için de erkek doğdu içime 😅 daha belirgin fotoğraf olursa daha iyi olur tabi nubtan tahminde bulunabilirim belki
Momasil_42 myangelson canım bide şu var işini görürse ay sinir oluyorum seğiştircem ya özelde paramla rezil ediyor adam
Momasil_42 myangelson şey baktı baktı eşim sanki minik bi şey gördüm dedi erkeğe benzer adam sonra evet erkek olabilir dedi 😂 sonra da kız da olabilir klitoris mi ne o da olabilir çok minik kızlarda da olabiliyor dedi net bişey demedi
myangelson Momasil_42 burda da çok küçük canım 🥲 ben pek anlamıyorum ama duruştan falan anlayanlar oluyor belki anlarlar
myangelson Birsenminik bu da çok küçük ama kese fasulye gibi benim oğlumun da böyleydi erkek diyorum o yüzden