Efnan3443 Kızlar e bebek ten sipariş versem kaç günde kargoya veriliyor bilginiz varmı kaç gün içinde elime ulaşır sorun yaşayan oldumu
Kubragnssvr63 Efnan3443 e bebekten vermeyin derim bir kere verdim dilim yandı çok fena 1 ay sonra geldi çalıştıkları kargolar rezil yani. Hepsiburada üzerinden e bebegin ürünlerini sipariş vermeniz daha iyi olur
Yagizinannesi_ Efnan3443 en son siparişimi 10 aralıkta vermişim daha öncesinde de aldım sorunn yaşamadım🤷♀️
Efnan3443 Kubragnssvr63 Tmm cnm çok sağol 🌹 urfalımısın sen isminin yanında 63 yazıyorda dikkatimi çekti
Badgirl_ Şuan indirim yoğunluğundan kargolar geç veriliyor misal ben 4 gün önce 2 takım aldım 19 şubatta kargoya tahmini teslim.diyor aceleniz yoksa alabilirsiniz ama acil bişeyde geç gelir
Rumeysacelikk46 Bende sipariş veriyorum şu zamana kadar bir aksilik yaşamadım , şuan da indirim yoğunluğundan kaynaklı , 9 iş günü içinde kargoya verileceği belirttiler ☺️
Patito__ Efnan3443 olanlr cnm suan tekrr baktim 9 iş gunu icerisinde kargo diyor yani ortalama 15 gunu bulabilir.daha erkende gelebilir yogunluk durumuna gore
seymaguclu1 Efnan3443 kargoya 4-5 günde veriliyor ancak kargodan gelmesi de 1 haftayı buluyor ben 2 sefer indirimden alışveriş yaptım ancak ikisinde de bu şekil olduğu için uygulamasından alma taraftarı değilim