hohomoromu Bbsra 7 haftalıkken degıl de som zamanlarda vermişti bana enfeksiyondan dolayı ama kullanmadım başka doktora gıttım oda iğneyle kullanabılcgm antibıyotık verdı cokta bişe farketmedi yanı 😊 için rahat etmesıyse bi doktora daha görün
Bbsra hohomoromu o kadar tedirginim ki :/ aslında cuma kont var ama bugun sol tarafımda şiddetli ağrıyla gidince enfks var dedi ve bu ilacı verdi bi zararı yok demesine ragmen tedirginim 🤦🏻♀️
Mervekaya Bbsra ikiz gebelikte kullandim ben hic bisey olmadi. Hatta doktora c9k dua etmistim cok rahatlatmisti beni o ilac
Duce Bbsra hic bir sakincasi yok bende kullandim doktorum verdi kum dokuyordum ve enfeksiyon vardi ozellikle sormustum ve kullandim korkma canim doktorun verdiyse kullan .
hmmokk Bbsra ben gebeliğin ilk üç ayında ve 8. Aylık flnken iki kez kullandım bu ilacı. Doktorum bir zararı olmadığını söyledi asıl enfeksiyonda artış olursa bunun bebeğe zararı olur dedi ben de iki kez kullanmıl oldum herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür
Duce Bbsra kullan canim o zaman insanlar uzman olmus . Sen doktorunu dinle . 1 sase zaten etkili ve rahatlatici bir ilac ic gitsin tadi da guzel 🌸 Rabbim sifa versin insallah 🙏
NurDemir Asıl enfeksiyon zararlı bebek için.Zararlı olsa zaten yazmaz doktorlar.Ben de dahil hemen her hamile bayan kullanıyor mecburen.