2Princess1Mom Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalabilir miyim yoksa biraz beklemeli miyim ?? Kimyasal dan sonra hamile kalanlar kaç ay sonra kaldı??
Myrtle 2Princess1Mom hemen kaldim ama doktor her sey yolunda dedigi icin. 2 ay bekle deriz genelde demisti. Beklemedik biz sukur oldu
2Princess1Mom Myrtle Henüz doktorla konuşamadim ben. Acilde öğrendim kimyasal gebelik olduğunu. Adet oluyorum şuan. Cuma günü randevuda doktora da sorarım ama öncelikle buraya sormak istedim. Teşekkür ederim ☺️
Eminexxx 2Princess1Mom rica ederim bende geçen ay kimyasal geçirdim dün test yaptım çıktı bugünde kan verdim bakalım sonuçları bekliyorum
Mmeelliikkee 2Princess1Mom bir ay sonra ki döngüde kalmıştım… ama kalabilirsin de yani deneyebilirsin . Sağlıksız yumurta atılmış oluyor ve tüplerin kanalların açık demek aslında diğeri için daha olumlu olduğunu gösteriyor demişti dr m
2Princess1Mom Sunaya Ben lekelenmeyle acile gittim. Değerlerde yukselme değil düşme oluyordu. Büyük ihtimalle adet oluyorsun dediler. 3 gündür de yoğun bir şekilde kanamam oluyor