Gizem111 Kızlarım detaylı ultrason yaptırcam.. İzmir’de önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı yardımcı olursanız sevinirim lütfen
ug_fa-3diplomalianne Gizem111 ben ilk kızımda alsancak görüntüleme merkezinde yaptırmıştım hem fiyat olarak uygundu hem ilgi alaka çok iyiydi hem de temizlik ve hijyen açısından çok güzel bi yerdi memnun kalmıştım
Kubrakoc35 Bu cumartesi gidicem ben alsancakta cenk gezere . Doktorum tavsiye etti giden herkes çok memnunmuş çok ilgili sabırlı ve anlıyacağımız şekilde ayrıntılı anlatıyormuş herşeyi fiyat olarakta nakit 3.600 kartla 3.800
ug_fa-3diplomalianne Gizem111 yine heryerden uygundu ama ben o tarihte izmirde olmadığım için burda yaptıramadım
-ECEM- Bir arkadaşım İzmir’de Dr. Sefa Kelekçi’ye yaptırmıştı ve çok memnun kaldı. Fiyatları hakkında bilgim yok ama bende geçen hafta Denizli’de 2750 ye yaptırdım
Nurdoga Gizem111 çiğli eğitim araştırma da güzel doktorlar var yeter aydın nur alır varda tabi detaylı şuan varmı orda bilmiyorum 17 haftaya girdim. Daha söylemediler havvagul ohan a gidiyordum irfan beyin tavsiyesiyle nur hanıma geccem 16 sında gitcem bakalm
Bs3547 Nurdoga çiğliye gidiyorum kontrele detaylı yapılmıyor şehir hastanesi yapıyor artık beni oraya yönlendirdi doktorum
Nurdoga Bs3547 aynen bende oraya gitcem randevu alıp banada öyle söyledi özel 2800 başlıyor ne gerek var helede bu devirde
Edaa3595 Gizem111 Alsancak’taki Sabahattin Altunyurta gittim ben kadın doğumcumun tavsiyesi üzerine 1600 lira ödemiştim şuan fiyat bilgisini bilmiyorum ama memnun kaldım Ocak ayının ilk haftasında gitmiştim