Miniklerimmm Merhaba güzel anne adayları sizlerin fikirlerine ihtiyacım var🤗 henüz zamanımız var Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin öncelikle henüz bu tarz planlar için erken farkındayım ama insan plan yapmadan düşünmedende edemiyor doğumum 23 Nisa’na gelicek bir aksilik olmazsa sezaryen olacağı için tarih belli bebek Mevlüt’ü yapmak istiyorum allah kısmet ederse ama tam 40 o çıktığında bayram var bayramdan sonra yapsam okullar yaz tatiline giriyor herkeste çocuk telaşı var ya çocuklarla çıkmak istemiyor anneler ya tatile gidiliyor yada çocukla gelinirse bana zor karışık bir durum anlayacağınız siz olsanız yinede yaparmısınız yoksa okulların açılmasınımı beklersiniz ozamanda bebek 5 aylık oluyor biraz uzun oldu kusura bakmayın🙈
Zhrnc Miniklerimmm yengem 30 günlükken mevlidi yapmıştı Sürekli bebek görmeye gelen oluyordu oda bunaldı mevlid yaptı herkes geldi tek seferde bitirdi bebek görmeleri 😁 Sende kırkın cıkmadsn yapabilirsin 5 ay geç olur hevesin bile kalmaya bilir
ipek12 Miniklerimmm Merhaba canım karar verdin mi sen ne yapıcaksın? Bende aynı durumdayım 22 nisanda doğumum mevlütü ne zaman yapsak diye kara kara düşünüyoruz ben bişey diyorum annem başka bişey diyor iyice kafalar karışık 😂 Bakayım dedim aynı konuda senin postunu buldum eskiden yazmışsın belki karar vermişsindir 😊
Miniklerimmm Zhrnc ozamanda Ramazan oluyor canım, herkes oruçlu, yani mevlüt için düşündüm taşındım uygun zaman bulamadım o yüzden fikir almak istedim, haklısın geç olur 5 aylıkkende o heves kalmıycak 40 ı çıkar çıkmaz istiyordum ama olmuyor işte 🙁
Miniklerimmm ipek12 karar verdim cnm benim doğum birazdaha ileri tarihe attı bebek küçük durabildiği kadar tutucaz 5 mayıs diye kararverdik sezeryana yani bayramdan sonra 35 günlük olcak 40 çıkmıycak ama yinede yapıcam kısmetse Allahtan bir birşey çıkmaksa 11 12 haziran en uygun tarihler gibi geliyor bir kaç gün sonrası okullar tatil çünkü tatile gidenler olcak yada çocuklar evde diye gelemeyenler oyüzden bana uyan bu tarihler☺️ Hem çok sıcak olmamış olur haziranın ortasından sonra artar çünkü sıcaklık yaz tatili bitsin diye beklersem 4 5 aylık olcak öylede olsun istemiyorum😊
ipek12 Miniklerimmm Çok iyi düşünmüşsün tatlım o tarihler en iyisi gibi duruyor. Bebişler sağlıkla gelsin de gerisi halledilir bir şekilde bende öyle diyorum 🙏🏻 İnşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza 😊❤️