Merviiss Doktor folidace yazmış eşim folidays almış bende içtim sonradan farkettim bi farkı var midir ki ya kullanan var mi
Cansubasar Merviiss bende folidays kullanıyorum çok güzel en temiz içerikli folik asit diğerleri sentetik içeriyor iyi araştırıp bende onu almıştım kullan gönül rahatlığıyla
tugcesakzci Merviiss 400 mcg içerikli olması yeterli günlük ihtiyacınız o kadar. Aynı orandaysa problem olmaz
nurhuma17 Merviiss Ben de o markayı kullanıyorum araştırarak almıştım doktoruma göstermiştim Doktorum içeriği en güzel folik asit demişti gönül rahatlığıyla kullanın Bence tesadüfen en iyisini almışsınız😊
Merviiss Cansubasar eşim folidace alacakken folidays vermiş eczacı bende içtim sonradan farkettim iyi o zaman sevindim 270 lira vermis
Nurasl1 Gebelik 1 öncesi baśladom 12. Haftaya kadar folidoce kullandım doktor çok iyi devam ett dedi içerik olarak diğerlerine göre daha güzel diyebilirim dedi
NM_mom Kahvaltıdan sonra tok olarak kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. 6 adet falan kaldı yarın 11. Haftaya giricem, doktorum multivitamine geçebiliriz artık diye yeni almana gerek yok dedi🌸