[silindi] Ss4 kız normal tabi.23 haftalığım daha yeni yeni göğüs hassasiyetim oldu.onun dışında ne bulamtı ne kusma ne baş dönmesi tık yok.bilmesem hamile değilim derim.sıkımtı yok.şanslısın işte daha ne
miavega Ss4 canımmm hem normal hem çok iyi. Şanslısın, şükret bol bol 🥰 benim mide bulantılarım ve göğüslerimde batma başlamıştı o haftalarda. 15. Haftadayım hala devam ediyor. Bulantılar azaldı çok şükür ama kemik ağrıları eklendi 🤭
Reina Ss4 ay daha ne istiyorsunuz gerçekten:( 9+1 deyim 6. Haftadan beri hayat zehir oldu resmen. Ne yiyorum ne içiyorum, sürekli bulantı ve düşük tansiyon. Hayat zehir oldu resmen
Elsa57- Ss4 12.haftadayim benimde bel ağrım olmuştu ve uyku harici belirtim yoktu şu son 3 haftadır onlarda yok bence şanslıyız 😅
bbaharayy Valla 8.haftadayım benim de uyku ve göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok hiç ne kusma ne baş dönmesi vs 😀
miavega Reina 🥹🥹🥹 seni o kadar iyi anlıyorum ki hiç geçmeyecek gibi geliyor ama 12-13 gibi azalıyor. Benim de tamamen geçmedi arada refleks gibi öğğk oluyorum 🤣 ama anlık oluyor ve geçiyor. Eğer çok zorlanıyorsan doktoruna danış Prillam diye doğal bir ilaç var. Belki yardımı olur 🌸
[silindi] Reina kız ama b nce cinsiyetke alakası çok yok.ablamımki de kızdı onunki baya zor geçti çünkü
miavega Reina yaaa kıyamammm. Zencefilli su, soda, ayva, karbonatlı su falan da denemişsindir o zaman. Ben sıraladım denemediğin varsa dene bi 🥲
Jasmine_can Peki olan belirtinin kaybolması normal mi? 5 hafta bitiyor. Kasık bel ağrısı yerini yoğun mide bulantısına bıraktı.