Ylnaknytk Mucize7979 sanırım bende öle yapıcam canım.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏 zaten çok kanamam oldugunda sopalıda yattım.dr.da buraya gelme ücretler çok dedi. Yani ama muayne için hiç gitmedim gitsem mi ki acaba.?
Mucize7979 Ylnaknytk aynıyız valla ben de sopalıda yattım😬 doktora sordum iki defa acilden girdim sopalıda kontrole falan gitmedim diye. Olsun kaydın vardır artık onlarda dedi. Ama iyi bi doktor bulabilirsem yine de kontrole gideyim diyorum. Acil bi durumda derim hiç değilse doktorum bu diye. Orada da malesef ilgisizlik yüzünden sabahında imza atıp çıktım. İlk kanamamda o kadar kan kaybettim ki paçalarımdan aktı. Kendi doktorum muhakkak iğne vursunlar dedi. Ama bi türlü kabul ettiremedim biz vuramayız dediler. Ne serum ne iğne yattım bi gece. Kanamam azalmayınca riske atıp çıktım yola Kendi doktoruma. Bu yüzden sopalıya gitmek istemiyorum ama gece de hiç bir özel bakmıyor kocaelide
Ylnaknytk Mucize7979 aynen banada aynı seyi yaptılar hatta yapmadılar diyim ne serum ne iğne hiç bişe boş boş 3gece 4 gün yattım. Benmde kanamam fazlaydı ama riske atmadm herhangi bişeyde müdahale olsum diye. Ama ben ilk gün nuri bey bana pruloton iğne yapmştı bidaha iğne vurulmadım.Rabbim şifa versin inşallah bizlere ve bizim gibi olanlara🙏
efsanee_ Ylnaknytk sagol canım benim inş biran önce sende kurtarırsın rabbim şifa versin herkese . Evet canım kanamanın başından beri ara ara ignem vardı şimdi elimde 3 tane daha kaldı onlar son olcak inş🙏 150grcık olmuş boyuda 15 cm normal mi bilmiyorum senin bıdık nasıl 😊
efsanee_ Ylnaknytk iyiyim canım şükür bi daha tekrarlamadı lekelenme kanama. Ama igneye devam ediyorum nedense 🙄 başka dr da gittim oda kullanma dedi . Ama yinede kullanıcam 2 tane kaldı. Sende durumlar ne bebiş nasıl 😊
reyhan_55 Ylnaknytk merhaba canim benim de gecen hfta kanamam başladı 2 gun surdu bu hafta da devam etti 4 gun hastanede yattim bugun çıktım simdi hafif senin gibi kahve lekenmelee geliyor bana da doktorum kalanlar gelir dedi rahim içi jel ve antibiyotik verdi haftada bir de proluton ignesi kullanicam insâllah bebişlerimiz sagliklar gelirler senin ıcin bi ilaç tedavisi falan verdi mi
Ylnaknytk reyhan_55 ben sadecw progestan kullanıyorum canım. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 😇 sanada çok geçmiş olsun. Sakın stres yapma çnkü yaptıkça tekrarlıyor.
Ylnaknytk efsanee_ kanamam yok şükür ama lekelenmem var ama oda azaldı. Geçer oda inşallah. Son gittiğimde yazmştım bidaha gitmedim kuzu. İşte şubatın başında çağırdı hayırlısı ile giderim. Bu arada hissetmeye başladın mı?
reyhan_55 Ylnaknytk sagol canim stres yapmamaya rahat gecirmeye calisiyorum olumsuz bisey de düsünmek istemiyorum zaten
efsanee_ Ylnaknytk çok sevindim canım azalmasına bi kaç güne tamamen biter seninkide ☺️ Ya hareket işi çok tuhaf 15. 16. Haftamda çok net hissediyordum geceleri yatarken özellikle. Ama 18 e geldik hissetmiyorum artık 🙄 sende nasıl ?
Ylnaknytk efsanee_ valla 16 da başladık bizde ama artık daha cpk hissediyorum ilk sertleşme oluyodu karnımda artık içten hareketler var gıdıklanıyo gibi bi his hatta çok güzel ya 🙏😇
Mehtapsergen Ylnaknytk canim benim abartsisiz 5 hafta geldi kahve lekelenmem daha iki hafta oldu çok şükür bişey yok sende stress yapma bol bol su iç ve dinlen allahin izniyle geçer inşallah
efsanee_ Ylnaknytk kesnlikle çok güzel bi duygu ilk hissettigimde baya uzun sürdü sanırım hıçkırık tutmuştu. Bütün gecede hareketliydi.mutluluktan uyuyamamıştım😊. Ama ondan sonra yavaş yavaş hissedememeye başladım birazda korkmaya başladım 😕
Dryatpzglu Bende kahverengi akıntı geldiği zaman doktora gitmiştim progestan diye bi hap verdi düşük tehlikesi olarak gördü o hapı kullandım bidaha da olmadı öyle birşey
Nazan_dikili Dryatpzglu progestana hapı kaç kutu kullandınız bnde kullaniyoRum bnde de lekelenme oluyo doktor bnada verdi bir kutu bitti 2. Kutuya geçtim
Selale_bati Ylnaknytk bende 2 defa kanama gecirdim pruluton igne oldum eve gelene kadar durdu kanamam geceyede bitdi tam
Ylnaknytk efsanee_ kokma dicem ama elde değil dimi.bazen banada oluyo çünkü. Ama bu haftalarda düzenli hareketlerin olmaması çok normal hatta bu haftalarda hidsetmeyenlerde çok. Endişe etme güzel düşün canım.