Edosko38 Kızlar özele gittim 8+5 dedi devlete gittim ertesi gün 6+6 dedi daha önce düşük yaptığım için iki yerde takip ettiriyorum bu sefer ama yanlış mı yapıyorum bu nası fark ediyor bu kadar
irm_k Edosko38 cihazlardan bile fark ediyor bu tarz ölçümler. Özeldeki doktorun cihazı çok daha kaliteli oluyor devlete göre
sariniz13 Edosko38 aynı şeyi bende yaşıyorum devlette 2 hafta falan geride görünüyo özelde tam gününde 😂 hatta 2 farklı devlete gidiyorum onların arasında da 1 hafta fark çıkıyor sürekli😂
Parsmommy Edosko38 devletin cihazı cidden çok kötü. Sadece bir defa girdim ne bebeğin bebeğe benzer bir yani vardı ne de ölçümler doğruydu. Bir hafta önce kendi doktoruma gitmiştim onun bir hafta önce söylediği kiloyu bana devletteki o gün söyledi hiç mi kg almadı bu çocuk 😂
Edosko38 sariniz13 saçmalık ya insanın kafası karışıyor 11. Hafta gel ikili test yapacağız diyorlar hangi hafta 11 😂
sariniz13 Edosko38 işte belli belirsiz 3-4 tane doktora gidiyorum 2 si devlette biri özelde biri de detaylıya gideceğim doktor ve devletteki ultrason resimlerini görseniz komedi resmen bebek desen yok kese desen yok simsiyah birsey😂
Edosko38 Parsmommy aynen bende de kalp atışı duymamıştı devlet özele gittim duyuldu ne diyim inşallah biraz olsun gelişir devletin sağlık araçları da herkes özele gitmek zorunda mı 🤦🏼♀️
sariniz13 Hatta şöyle bisey var en son özelden sonra devlete gittim özelde 15+3 yada 4 çıktım 1 ay gibi süre sonra devlete gittim 18 hafta dedi şok geçirdim😂 halbuki 19+5 hafta olmam gerekiyordu 😂
cokbilmismom Bir şey merak ediyorum ben hep başından beri özele gittin hiç devlete gitmeyi düşünmedim ikisine beraber aynı anda neden gidiyorsunuz özel bir sebebi mi var
sariniz13 cokbilmismom benim yaşadığım şehirde doğum ücreti biraz pahalı o yüzden hem devlete hem özele gidiyorum. Ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum ama devlet yada özel takipli olursan ikisinden biri belli bi aydan sonra atıyorum özeldeki doğum ücreti sebebiyle vazgeçersen devlet kabul etmeyebiliyormuş yada tam tersi muayeneleri devlette olup doğum yapmak istediğin hastadane hiç muayene olmazsan ya hastane kabul etmiyor yada doktor kabul etmiyor
Edosko38 cokbilmismom ben ilk gebeliğimde hep lekelenme yaşadım özelde takipliydim sadece bişey yok diyip durdu zorla progestan başlattım 16. Haftada bıraktırdı 18. Haftada erken doğum yapıp bebeği kaybettim o yüzden tek doktorda kalmak istemiyorum bu sefer tedbir diyelim
elmaelmaelma Cihazdan da doktorun ölçümünden de farkedebiliyor. Siz haftalara göre olan tahlil tetkiklere, son adet tarihinden takvim hesabına göre gidin.