selim10 Arkadaşlar doğumum mayıs başı olacak hayırlısıyla. Giyim falan olarak hangi boydan, aydan kaçar kıyafet almalıyım. Uzun kol mu kısa kol mu , tulum mu genellikle yoksa alt süt olacak şekilde mi ,
Fiigeenn selim10 ben de Mayıs sonu Haziran başı doğum yapicam (hayirlisiyla) Eşyaları alırken 40 günlük olana kadar 0-3 ay tercih ettim alt üst yaz olucagi için ne aşırı kalın ne aşırı ince giyilebilir.
Cerenbelis1 selim10 ay yeni anne olarak söylüyorum tulumdan nefret ettim hiç kullanışlı değil bide ayaklıysa 2-3 kere giyer sadece ayaklı alt üst yeni doğan takımlar daha iyi alttan kasmıyor
selim10 Fiigeenn 0-3 ay ilk doğduklarında olur mu kendilerine peki, bende dün aldım bi kaç bişey ama emin olamadım
Merve_3351 selim10 Bence o herkesin bebeğine göre değişir gorumcenin oğlu 5 buck kilo doğdu misal 3 ay giymeye hemen başlamişti
selim10 Cerenbelis1 yenidoğan ile 0-3 ay çok fark oluyor mu, ben geneli 0-3 ay aldım çok almadım zaten. Büyük mü olur ki acaba, birde kaçar kat almamız iyi olur
Cerenbelis1 selim10 canım biraz fark var bence birazda yenidoğan takımı al çünkü büyük oluyo bide çok fazla üst değiştiriyorum 2 kat giydiriyorum uzun kollu zıbın tayt ve üstüne takım giydiriyorum e bebeğin iç zıbınları çok güzel sen uzun kollu zıbın alma kısa kollu al mayıs başıysa
selim10 Cerenbelis1 * 1 kalın battaniye, 2 tane normal battaniye, 3′lü Müslin örtü *7 çorap *2 bere, 2 tanede takımın içinde var Bebek önlüğü 5 li 1 tane yenidoğan zıbın-tulum 1 hastane çıkışı 1 yenidoğan alt üst 0-3 ay olarak bi tane kazak pantolon, 1 tulum, 1 tane tulum ve kazağı, 1 tane zıbın-pantolon-tulum takımı 0-3 ay 1 tane daha zıbın Şimdilik bunlar. Hangisinden kaç tane daha almam iyi olur
Cerenbelis1 selim10 yenidoğan iç zıbını aldınız mı bide yenidoğan takım bence 1-2tane daha alın hemen batıyo kusuyo tulum almanızı önermem fazla giyemiyolar ve alt değiştirirken rahat olmuyo
Cerenbelis1 YldrmNUR şuanda yenidoğan takımı giyiyo canım ama tulum asla alma 2 kere giydirebildim bacaktan kasıyo alt üst takımlar daha kullanışlı alt değişirken filanda bide bol bol ağız mendili lazım oluyo
Fiigeenn Olur olur . Zaten ilk zamanlar istemsiz büyük olucak herseyleri . Ama 40 çıkana kadar çok rahat doldururlar eşyaları inşallah 🙏