Mira_ll13 Kizlarr 13 günlügüz günluk üstünü degistiririm terlediyse hassta olmasin diye evimiz sıcak yeterince sıkı giydiriyorum dus aldiktan hemen sonra vakit kaybetmeden giydiriyorum ama hapşuruyor hasta mi oldu ki doktora mi götürmeliyim
Pinklove Mira_ll13 Hasta değil annesi bebeklerin burun delikleri çok hassas oluyor kıyafetlerin tüyü hapşırtıyor onu
ikiprensannesi53 Mira_ll13 hasta değil annesi yüreğini ferah tut yenidogan çok sık hapşırır dünyaya alışmaya çalışıyorlar sonuçta burun yolları açılması lazım
Minigiim-vebenn52 Mira_ll13 benimki de hapşırıyor yeni doğanların hapşırmasın normalmiş burunları öyle temizleniyormuş toz falan kaçarsa
yeschef-13 Mira_ll13 Merhaba bebekleri soğuk değil sıcak çok kalın giydirmek hasta eder öncelikle 💐 Hapşurma bebeklerde hastalık belirtisi değildirrr burun kılları olmadığı için bebeklerin burunlarını temizliyorlar bir çeşit refleks gibide düşünebiliriz 🤍
Minigiim-vebenn52 Mira_ll13 bende korktum bide burnunda sümük oluyo arada ama araştırdım normalmiş iyiyiz çok şükür siz nasılsınız 28 günlük olduk 🫶🏻
Mira_ll13 Minigiim-vebenn52 13 günlük olduk bizdee uyku düzeniniz nasil kuzum mama mi veriyosun emziriyomusun
Limon06 5 aylık olacagız ılk 3 ay saat başı ard arda 3 kere hapşuruyordu Du alerjik olduğunu düşünmüştüm bende ama doktor lar burun tüyleri oluşuyor dedıler hala devam ediyor bıraz azaldı cok hassas o minicik burunları 🥰