Rmysa57 Rabiul yaa bende acaba yanıldım mı dedim 15.haftaya giriyoruz ve hissettim çok minik bir anlıktı🥹
1kediannesi CereenCkr Hiç moralinizi bozmayın 24. haftaya kadar yolu var. Ben 21de hissettim ama düzenli değil hareketleri.
Gulaysrcn Haftanın icindeyim bu hafta yeni yeni hissetmeye başladım çok ufak ve kısa süreli hareketler özellikle sabahlari 🙂
Sibelyavz Sedos3434 21.haftanın sonunda hissetmeye başladı sanırım hamileliğin en güzel yanı bu hisler şuan 33+4 teyim ve okadar güzelki içimde kıpırtı sağa sola kayması tekmelemesi o hareketleri hem hissetmek hem görmek sanırım doğumdan sonra hamilelikte özleyeceğim tek şey bu hisler 🥺🥲
1919-sultan MLKYB dışardan nasıl gördün bende karnıma bakiyirum ara sıra nabız atar gibi hareketler oluyor ama onu emin değilim
MLKYB 1919-sultan bi 10-15 dk boyunca karnımı izledim sanırım😂😂 karnımda bi nokta yukarı doğru kalkıp indi kalp atışından ziyade hareket olduğu belli oluyo özellikle sırt üstü uzanınca hareketleri belirginleşiyor
Rmysa57 Rabiul kızlar birde ben 14+1 de doktora gitmiştim muayenede doktor 14+4 dedi yani ilk başlarda da bir gün önden gidiyor demişti sizde bu bi sorun teşkil eder mi
Nigaribra 19un sonlarında çox az qaliba. Ama 20 de baya yüzdüğünü hissetdim. Her gün deyil ama ara ara hissediyorum. 1-2 gün hiç hissetmiyorum. Geceleri hissetdiğim halde bazen gündüzleri otyrduğumda da hissediyorum. Çok güzel bir hiss
Tgcedlbdk Sedos3434 ilk hamileliğim 15-16 haftalarda ayırt edemiyordum ney olarak 18.haftada belirgin şekilde ettim