Sadecemavii Kızlar sabah nişan gelmişti doktorum hastaneye yatırdı açılmam var doğum başladı bana dua edin 🥺Normsl doğum şeklinde ilerliyor ..
Anne_6 Sadecemavii rabbim inşallah güç kuvvet versin rabbim yardımcın olsun 🥰 bir avazda kurtul inşallah 💞
esss_92 Sadecemavii Rabbim su gibi bir doğum nasip eylesin inşallah sağlıcakla kucağınıza alın kendinize de bol bol dua edin
Meltemrabia Allah yardımcın olsun hiç korkma doktorunu dinlersen doğum esnasında kolaylaşacaktır inşaallah😇hayırlı haberlerini bekliyoruz🙋🏼♀️
Adile_aksoy Kızlar bişey sorcam şuan 4 buçuk aylık gebeyim ve dün gece karnımın sol tarafında çok şiddetli bir ağrı hissettim uyuyamadım bunun sebebi ne olabilir veya sizde de oluyor mu bilen var mı
ikiprensannesi53 Sadecemavii hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbım kolay geçer inşallah bol bol yürüyüş comelme hareketleri yap pilates varsa onda bol bol hareket yap egzersiz yaptıkça sancılar hiç hissedilmiyor nerdeyse
Sadecemavii ikiprensannesi53 baya yürüdüm ama açım geceden beri su bile içmedim çok yormak istemiyorum kendimi
ikiprensannesi53 Sadecemavii hiç istedin mi ebelerden Bi kek bi meyve suyu bide normal su verebiliyorlar kendine gelmen için çünkü
ikiprensannesi53 Sadecemavii himmm anladım hayırlısı olsun biran önce sağlıkla kavus yavruna inşallah
minnoskonunannesi Sadecemavii merhaba kaç cm açıklık var benim de doğum başladı doktor eve gönderdi beni
Eddaa57 Sadecemavii Allah yardımcınız olsun benimde geçen gün geldi ama sancı falan yok sizin sanciniz var mıydı o yüzden mi gittiniz hastaneye
Sadecemavii Eddaa57 benim sancı vardı evet ama 2 gündür adet sancısı gibi geliyordu sabah da nişan geldi doktorum zaten geçen hafta olur demişti o yüzden hemen hastaneye geldim baktı işte acılman var dedi nstye bsglsdılsr çatı muayenesi yaptı doğum sancısı bunlar başlamış dedi
Derinnmom Sadecemavii canım keşke evde olsaydın daha iyi olurdu, benimde pazardan beri 2 cm var yatış verdiler suni muhabbeti döndü eve koştum hâla birşey yok adet ağrısı gibi sancı giriyor bi de sarı akıntı var Allah yardımcın olsun
Eddaa57 Sadecemavii anladım yok bende hiç sancı yok yani kasılma var ama düzensiz olduğu için gitmedim henüz hayırlısı olsun hakkınızda güzel geçer inşallah 🙏
Eminefidan Sadecemavii Allah bir nefeste kurtarsın canım benim 🌸 sağlıkla sihhatle doğumun gerçekleşsin inşallah çok kolay geçer doğumun. Hayırlı olsun şimdiden 🌸