Gamze_yildirim Dün geceden beri geçmeyen şiddetli bı bel ağrısı ve şimdi de hafif hafif kasığıms batmalar ayağa kalktığımda da özellikle oluyor yalancı sancılarım mıdır 34+3 üm 2. Gebeliğim
ZeyHus33 Gamze_yildirim olablr bende ilk hamileliğimde yalancı doğum sancısı yasamistm bel ve kaşığa vuruyor Çok can acıtıyor Ama Yinede Acile gozuk Nolur nolmaz ben öğün gittimde bana iğne vurmuslardi o yüzden git
Anne_6 Gamze_yildirim biraz erken gibi ama normal da olabilir ben 38+4 de yapmıştım dogumumu ve bende de öyle olmuştu akşam hafif bı sancı geldi nişan da geldi ama fark ettin doğum olduğunu sonra uyudum zaten sabah ta oldu ama durmuyor sancı bı kaç saat te bir geliyordu akşama kadar süresi daha az oldu 1 saaate bir gelmeye başladı sonra 8 dk bir geldi doktora gittim 2 cm açıklık vardı
Mebus Gamze_yildirim o haftalarda benim de öyle oluyordu ama dinlenince geçiyordu 37 haftalıkken uzun süre geçmeyen bi sancım oldu nst de çıktı sancı hatta ama oda belli bi süre sonra geçti şimdi ara ara sancıyor ama doğum sancısı olsa durulmaz diyorlar ya geçmiyormuş. Sende kendini takip et akşama kadar hiç geçmeyip daha da artıcak mı mesela
Gamze_yildirim ikiprensannesi53 gidicez birazdan aradım da eşimi benim ilk gebeliğimde hiç sancı çekmedim ben bunda çekince korkuyorum
Gamze_yildirim Hastaneden geldim yalancı sancılarımmis kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum birde çocuk kanala inmiş ayakta çok durma artık dedi çocuğunu çok kaldırma dedi doktor 2 yaşında oğlum var ayriyeten 🙂34+4 2.500 kilosu da gayet iyi dedi