Ecekaplan Kızlar 21 haftaligim bebek hareket ettikçe rahmim sızlıyor sanki çıkacak gibi zonkluyor başına gelen var mı yeni doktora gittim geldim bı hafta oldu doktor bı sıkıntı olmadığını söyledi bebek aşağı da olsa söylerdi galiba
Ervaa35 Ecekaplan benımde 20. Haftalardan beri öyle resmen afedersin idrar torbam yırtılcak oram cıkıcak gibi halada öyle dün gece sabaha kadar o hareket ettikce benım canımdan can gitti 34 haftalığım büyüdükçe malesef daha kuvvetli oluyolar kafası aşağıda bide doktorda dedi kafasını oraya buraya döndürüyo senın canın yanıyo ama mahfoluyorum 🤦🏼♀️🤣
ebrarmom08 Ecekaplan bende de aynı sıkıntı var bende enfeksiyon varmış ondan kaynaklı olabilirmiki diye düşünüyorum bazen 29 haftalık olduk biz
SmyEsciv Ecekaplan gece ben uykumdan uyandım bir kere o kadar canım yandı normal gibi gelmiyor ama normal dedi doktor
Ecekaplan SmyEsciv benim işin kötüsü doktordan geldikten bı iki gün sonra olmaya başladı sorardım içimi rahat ettirirdim ama oda olmadı 😆🥰
Yaprakdokumuseverr Ecekaplan Benim bebeğim aşağıda ama doktor yine de sorun olmadığını söyledi. Bazen bastırınca işiyorum aksjdjdjd
AYYdemir Yaprakdokumuseverr guluncek bisey degil ama cok guldum canim hep ayni durumdayiz esimden utaniyorum.d
Momofelisa Yaprakdokumuseverr asdfgsadf çok güldüm 😂 bende ona doğru gidiyorum galiba. Sıkışıkken yatakda dönünce idrar fırlayacak gibi oluyor. Bir aşama sonrası fışkırması olacak 😂
Momofelisa Ecekaplan bende bazı hareketlerini resmen vajinamın içinde bacak aramda hissediyorum. Doktor rahim henüz tam yukarı çıkmadığı için normal dedi. Kimi zaman aşağıda oynar kimi zaman daha yukarı tamamen bebeğin keyfine kalmış dedi😂 aşağılarda gezince konuşuyorum yapma beni üzme diye bilmiyorum anlar mı 😂😂
Ecekaplan Momofelisa Aman sıkıntı olmasın da nerde oynarsa oynasın , can acısını geçtim artık bı sıkıntı olmasın da insan korkuyor 😆