Ahsksdk SmyEsciv bizde aldık ama henüz bebeğim doğmadığından kullanamadık ama ben çok beğendim ve alacaksanız kendin sitesinden alın kesinlikle fiyatı orda çok uygun😍
tugcesakzci SmyEsciv biz de bagi dandini 2 var, ana kucağı ciddi kurtarıcı tavsiye ederim. Ben satın almayı değil kiralamayı tercih ettim kullanım süresi uzun olmayacağından. Eleleden beşik aldım ürünleri çok kaliteli gönül rahatlığı ile tercih edebilirsin
esnyz14 SmyEsciv Kullanıyorum ben, benim bebiş çok ana kucağı sevmiyor ama ürün gerçekten güzel. Kullanışlı. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Sallanma kademeleri, sesi falan bence yeterli. Üründe ağır bir ürün değil hafif👌🏼
Ebruli55 SmyEsciv biz aldık ama daha bebişimiz doğmadığı için kullanmadım. Güzel geldi kullanışlı duruyor. Kademeli olması güzel. Bence alınabilir ☺️
Ebruli55 SmyEsciv siteden aldık biz mağazasını bilmiyorum ☺️ bebek arabasını,puseti,park beşiği bir de sallanan Ana kucağını Elele sitesinden aldık
SmyEsciv Ebruli55 siz baya bir şey almışsınız evet ordan 😊 güle güle kulanın bebeğiniz çok sever umarım 🥰
SmyEsciv esnyz14 teşekür ederim çok seçenek var ya kararsızlık oluyor birde görmeden alıncağı için onda tedirginim
esnyz14 SmyEsciv youtubede ya da sitesinde videoları var izlemenizi tavsiye ederim anlayabilmek açısından daha iyi oluyor😊