BYFN GlsmmKlyn hadi inşaAllah kuzum umutlanmak isteniyorum ama kasıklarımda ağrı vurup gidiyor inşaAllah bu ay ben ve bekleyen herkesin yüzü güler 😊
Mommerve Kubra66 yok canım cuma günü görücez inşallah değer bugün 626 çıktı doktor 5000de net görebiliriz dedi onu da hesaplayınca cuma gününe denk geliyo cuma inşallah kalp ve keseyi görücez 🥰
Kubra66 Mommerve hadi inşallah canım 💖 rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕😘 dualrim seninle bizede dua et hamislerin duası kabul olur 😘😍🤰
Mommerve Kubra66 etmez miyim hep ediyorum kuzum tabiki bende çok istedim o duaları hep dualarındasınız Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻 Tez zamanda sana nasip etsin canım benim 🥰
Kubra66 Mommerve aminn balim rabbim isteyen herkese nasıp etsinn 💖 Yozgat liyim ama esimin görevinden ötürü siirtte yaşıyorum. Sen nerelisin😘😍
Kubra66 Mommerve yaa hemserimm benimm 😍😍😘aslında hep merkezde büyüdüm ama aslen sefaatli halaçlı köyü balim sen 😍😍😘😘
Mommerve Kubra66 ben sorgunluyum eşimde sarıkayalı kütük tamamen yozgat oldu benim yani 😂😂 ama doğma büyüme ankaradayız biz ☺️