seymakrky Kızlar selaam 🤗 Bugünlere gelebilmeyi hayal edemezken şimdi yaşıyor olmak inanılmaz bir duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah. 21. haftamda 2 cm açıklık hunileşme 10 mm rahim ağzı ile acil serklaj olmuştum sonrasında kanamalar lekelenmeler ağrı sızı su azalması her şeyi yaşadım şimdi çok şükür doğumu bekliyorum 🥹 İlk doğumum sezeryandı 5 yıl önce şimdi normal doğum planladık inşallah sağlıcakla kavuşurum kızıma 🌸 Hepinize nasip olsun bugünlere gelebilmek geçmez dediğiniz günler geçiyor geçecek bolca istirahat bolca dua sonu çok güzel olacak inşallah 🥰🥰 Buraya doğumlarımızı yazmakta nasip olsun çokça amiiiinnn 🌿
aysah1525 seymakrky Yaaa ne kadar güzel sürecin sonuna gelmişsiniz Su gibi akıp giden bir doğumunuz olsun ve sağlıkla kucağınıza alın, huzurla büyütün inşallah Ben de serklajlıyım 21. Haftadayım daha güzel haftaları görmek bize de nasip olur inşallah
Momofelisa seymakrky ayy Rabbim sağlıkla em kolay şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin. Bende henüz 21. Haftadayım bi 26 sonra 28 i görebilsem diye dua ediyorum. 38 ler hayal geliyor. İnşaallah bizlere de nasip olur 🥰🙏🏻
seymakrky aysah1525 amin inşallah bu süreci yaşayan herkese nasip olsun çok zor ama sonu güzel olacak inşallah inancınızı hiç yitirmeyin 😍
seymakrky Momofelisa ben de hep öyle diyordum 24 28 32 36 derkeeen bugünlere gelmişiz 😍 Rabbim size de nasip etsin kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah 🙃
Ceed_mom Başlığı okurken tebessümle okudum ve çok sevindim sağlıkla kavuşun bizde artık 23 hafta olmak üzereyiz inşallah bizede ve tüm bekleyen annelere sağlıkla kolaylıkla kavuşmak nasip olsun 🌸🙏
Cennet_kusum16 14 ncü haftadan beri serklajliyim. 29 ncü haftada bitmek üzere inşallah 38 haftaları bizde görebiliriz 🤲 Bı çırpıda sağlıkla kucağıniza alirsiniz inşallah 🤲😊
seymakrky Cennet_kusum16 inşallah göreceksiniz siz de bugünleri inancınızı hiç yitirmeyin Rabbim kolaylaştırsın en güzel şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah 😍
Melekabdullah seymakrky bende ikizlere hamileyim Serklajliyim 28haftalik bebek dikislerde duruyor ama benimkiler ikiz biri digum pozisyonu almis digerinin doncek yeri yok dedi doktor ondan sezryan alucam buyuk ihtimalle digerleri ne guzel normaldi dogumum
seymakrky Melekabdullah sağlıkla gelsinler de inşallah doğum şekli ne olursa olsun vakitlice gelsinler 🌷
Reina seymakrky bende ssvd yaptım sana da nasip olsun inşallah 🩷🩷 4 cnm açıklıkla aslında doğumu başlatması lazımdı
seymakrky Reina kasılma sancı falan yok ama bi de ben istemedim biraz kendi sancılarım başlasın istedim ilk doğumum da direkt suni sancı ile başlatmışlardı şimdi biraz daha beklemek istedim açıkçası 🤗 amin inşallah nerede yaptınız ssvd istanbulda mı? Nehir hanıma gidiyorum ben onda yapacağım inşallah buradaysanız belki bilirsiniz 🙃
Reina seymakrky bende nehir hanmda yaptım. Çok özel bir, doğumdu. 3 kordon dolanmalı bir doğum olmuştu. Yine de kesisiz dikişsizdi. Bana bol bol yürüyüş ve korunmasız ilişki önermişti. Açıklığım 4 cm olunca direkt epidural almıştım. Senn açılman çok iyi, inşallah en kısa zamanda doğumun olur
seymakrky Reina bana da yürüyüş merdiven inip çıkma hafif egzersizler önerdi inşallah sizinki gibi bir doğum olur benimki de 🙂 Sancın başlayınca gel dedi hastaneye yakın olduğum için ben de eve gelmeyi tercih ettim
Meleka123 seymakrky benimde dikişlerim 2 hafta sonra alınacak canınız acıdı mı dikiş alınırken sonrasında kanama ağrı vs oldu mu acaba bir de açılmanız hemen mi oldu kaç gün sonra oldu acaba bilgi verirseniz sevinirim 🥹
seymakrky Meleka123 canım çok az acıdı ben de şaşırdım biraz korkuyordum açıkçası ama hiç gözümüzde büyütmemize gerek yok benim dikişlerim gevşemiş bir de o yüzden de kolay oldu çok şükür. Dikişi aldı direkt baktı 4 cm açıklığın dedi
seymaa7 seymakrky inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.Bizde 26da serklaj olduk 30u bari görelim derken 34 olduk bugün 2 hafta sonra dikişleri alacağız dedi doktorum nasıl gerçekleşti işlem acaba bilgi verebilir misiniiz🥹
seymakrky seymaa7 çok can acıtıcı bir işlem değil ve çok kısa sürüyor 5 dakikada aldı benim doktorum kesti ve çekti ama gevşemiş dedi o yüzden kolay oldu yani sonrasında kanama değil de pembe lekelenme oldu oluyor hala