Esrasnyz23 SenaBM bana ağırlığı çok gelmedi belkide bana öyle gelmiş olabilir sürüşü çok rahat ve sağlam olduğu için tercih ettim
tugbaturkballi busraaa10 29.300₺ 🥲 birkaç hafta önce operaistanbul da 26.700₺ civarı gördüm, belki yine iner 🙏🏻💗
Elifecemom Kg16 ben Chicconun kabin boy bebek arabasını aldım Chicco goddy plus ve çok memnunum 2.de de aynı arabayı kullancam, kolay sürülebilir ve yer kaplamiyor uçağa binerken de yanınızda oluyor kabine rahatlıkla koyabilirsiniz 😊
busraaa10 tugbaturkballi bizde haftaya gidip alalım dedik Bursa mağazasına artık yapacak bişey yok 🥹😂 puset olarak hangisini tercih ettiniz acaba
tugbaturkballi busraaa10 cybex Aton M modelini aldık ☺️cloud z veya t modellerini daha çok beğeniyordum daha rahat gibi gözüküyor ama fiyat farkı çoktu, kullananlar Aton M modelinden çok memnun olduklarını söyleyince onu tercih ettik 🥰 şimdiden güle güle kullanın 🙏🏻♥️
Ezgi0101 boraninannesi_ henüz kullanmadım doğumuma 1,5 ay var henüz ama çok kaliteli görünüyor memnun kalacağımdan şüphem yok