Esraagunes Dün doktora gittim keseyi gördü dün folik asit ve progestana başladım Şuan kahve leke gelmiş bekleyip kendimi gözlemlemeli. Miyim ?
asli-dedeoglu Esraagunes progestana neden başlattı dün kanamaniz varmiydi yoksa düşük riski kese etrafı kanama varmiydi
asli-dedeoglu Esraagunes anladım ben de dün başladım bnm düşük riskim var istirahat halindeyim o yüzden soruyorum ilacın kullanım sebeblerini. Lekelenmeniz devam ediyorsa doktorunuzla iletişim kurun bence nurdan birşey olur ya da olmaz demek doğru değil Dr yönlendirir en doğru şekilde. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 🍀
Esrabyndr 6 haftalık bende doktor banada verdi progestanı herkese veriyorlarmış sanırım düzenli kullan kanama olunca mutlaka doktoruna görün bence kahve rengi lekelerden birşey olmaz bebek yerleşmesi de olabilir
Esrabyndr 6 haftalık bende doktor banada verdi progestanı herkese veriyorlarmış sanırım düzenli kullan kanama olunca mutlaka doktoruna görün bence kahve rengi lekelerden birşey olmaz bebek yerleşmesi de olabilir