Nesli46 Merve_3351 tabikide yapılmalı ama ben bu yaşıma kadar jiletle alıyordum jileti bırakıp başka bişeyle almam gerekiyor çünkü yeterince temiz hissetmiyorum doğuma gidince tertemiz olmasını istiyorum napcam tavsiyeniz varmı
Merve_3351 Nesli46 Ağda ile aldır çünki jilet ve tüğ dökucukler 1 2 günde hemen cikartmaya başlıyor batık hissi yaratiyor
Merve_3351 Oztrksadiye Zatten normalde ayda bir düzenli yaptiryorum tabikide tertermiz olmaz ama illaki çıkar ben o durumda utanilacak sıkılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum tabikide az kıl için konuşuyorum fikir almak istedim doğumla ilgili pek bir bilgim yok şuan daha nazik olabilirsiniz herkesin fikri kendine
Oztrksadiye Merve_3351 sordugunuz soruya karşılık cevap verdim yani kendimi doktorun yerine koydumda pek görmek isteyecegim bi manzara degil
Merve_3351 Ozgis1s Kendini kasma kuaforde aldiricaksan ve kendin elinle gerdir . Bazi kuaforler aceleye gelsin diye surup cekmeye çalışıyor buda sarkma kararma batık yapar aklinda bulunsun:)
myavocado Merve_3351 normal doğumda önceden belirli gün olmaz, bebek seçecek ne zaman doğumun başlayacağını, aniden sancılarınızın başlama ihtimali tabiki var, doğum zamanı yaklaştığında hazırlıklı olun çanta v.s. de hazır olsun.
myavocado Kucukanne26 tüy dökücü krem olmaz hamilelikte, içeriğinde çok zararlı kimyasallar var kullanmamanız gerek. Kendiniz alamiyorsaniz kuaför filan başka çözüm düşünün ama krem olmaz bebeğinize zararlı
Cnsub Merve_3351 32. Haftadan sonra her gün duş almaya başladım ve jiletlendim acil bir durum olursa temiz girmek istedim hep sezaryene ikiz gebe olduğum için 34+1 de suyum geldi doğum başladı tam o gün sabah duşumu almıştım gönlümdeki gibi bir süreç yaşadım çok şükür , temiz olmak gerekir tabi tercih meselesidir ama ben temizlikten yanayım ameliyatta her yerini soyuyorlar herkes görüyor normal doğumda da herkes görüyor çatını açıyorsun yani
Merve_3351 Cnsub Arakadslar ben zatten kirli kıllı gitmeliyiz demiyorum doğum sürecini bilmediğim için temizliğini yaparsin sonradan tek tük olur onun için birşey olmaz demek istiyorum ağda yaptırim yakin zamanda jiletlede maks bir kere alırm cunki 2 çok tahriş ediyor
mmozaa Oztrksadiye ben bebeğimde ne nişan oldu ne su geldi normal doğumdu sancılandım evde saat başı olmaya başlayınca gittik hızlıca duş aldım ve jiletle temizledim haliyle. diğer koltuk altı bacak zaten epilasyon yapıyordum. diyeceğim o ki en kötü onu yapıyor insanlar yani siz rahat olun🙄
Merve_3351 busraozkan33 normla zamamndada zarar verdiğini düşünüyorum bi kaç kere denemiştim yakmişti biraz
Cnsub Merve_3351 bir şey demedim zaten canım. Zaten hazırlıksız da olabilirsin temiz gidemeyedebilirsin bunlar olağan şeyler. Süreç bu ne gösterir bilmiyoruz zaten her an her şeye hazırlıklı olmak zor olmayabilirsin gayet normal 😄 tek tük tabiki olur o da normal bence. Herkesim vücudu farklı tabiki ben o şekilde rahattım gönlümden geçen de o şekilde ameliyata girmekti gönlüme göre oldu şükür 🙏🏻
dodu0207 mmozaa bildiğim kadarıyla kanıtlanmış bir zararı yok ama hamilelikte hormonlar sürekli değişiyor bazen tüylenme fazlaca oluyor bazense olmuyor vs bu hormonel düzensizlikten dolayı doğum sonrası daha uygun diye dinlemiştim bir doktordan lazerinde etkili olabilmesi için
mmozaa dodu0207 ben lazer değil de cımbızlı epilasyon aletleri var ya onun suda kullanılabilenini kullanıyordum şimdi genital bölgeyi hem göremediğimden hem bebeğe zararı olur mu diye jilete geçtim hiç memnun değilim ama napıyım hele tüy dökücü sürenleri hiç anlayamadım
Merve_3351 Oztrksadiye Neyle aldiklari kac gun once aldiklari felandi sorudaki amacım doğum herseyden önrmli o doktorlar her türlü estetigide yapiyorlar sonuçta ansizin yakalanan insanlar için bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum kılın
1prensesannesi__ Ozgis1s yoo olmuyo asko ben kuaföre gidiyorum en azindan daha temiz oluyo karin cikinca bi zamandan sonra elim yetismiyo asagi 😂