BasimAgriyor Merve_3351 yani sancı ya da su geldikten sonrayı mı kastediyorsunuz? Öyleyse bence o şekil yapmayın önceden temizlenin o an ne olacağı belli olmaz. Ha tam temiz zamanına demk gelmezse de sağlık olsun ne olcak
mmozaa Merve_3351 benim de sorunum şu okuyan bilgisi olan da cevaplayabilir. ben normalde tüm vücut duşta epilasyonla temizleniyordum. ama hamile olunca korktum genital bölge jilete geçtim tabi iki güne çıkmaya başlıyor. epilasyonun bi zararı olur mu acaba çok sesli ve can acıtıcı olduğundan.
BEYZANurum Yani normal olarak temizlenmek gerekiyor ve bence doğuma yaklaştığın zaman daha çok temizlemek gerekir ani bir şey olur diye
Merve_3351 BasimAgriyor Haklısın canım daha 24 haftaligm normal istiyorum bu çevremizde konu oldu kıl denen şey normal birşey herkesde olanı niye gizleme çabasina girelim diye dusunuyorum acikcası gene temzilersin ama doğum ne zmn gelecegi belli olmaz:)
karaguzelirem_ Sezaryen olacağım için günüm belli olduğundan dolayı temizleyip gideceğim tabiki de, en çok buna sevindim normal doğum yapsaydım nasıl hallederdim bilemiyorum.. Kaş bıyık için bile randevu aldım kuaförden 😂🙈
azracan20 karaguzelirem_ benimde sezeryan olacak ikinci doğumum günü belli olunca önceki gün full kuaförde olucam kendimi cillop gibi yapmayı düşünüyorum lohusayken hem koku falan hem de tertemiz vücudum olsun doğuma gidince 😂
Merve_3351 azracan20 Haha harikasın ben normal olucam muhtemelen ve hiçbir bilgim yok anidenmi gitmek zorunda kalırım günmĥ veriyolar
Paris-95 Merve_3351 evet tamamen bitti ben özel bi klinikte yaptırdım 6-7 seansta baya fark etmişti kendimde güzellik uzmanıyım kendi iş yerim varken de sık sık yapıyordum. Alt bölgelerde 3-5 tane çıkıyor onun harici kol bacak koltuk altı komple bitti.
azracan20 Merve_3351 sancıların gündüz gelirse o yine iyi bi kuaföre falan gidip hemen yaptırıp dönersin ya da kendin yapabilirsin ben ilkinde de sezaryen oldum ama aniden alındım sezaryene ondan önceki gün sabahtan sancılarım başladı vaktimdi zaten doğum olacağını anlayınca komple jiletlemiştim kendimi ama bunda direk ağdaya gidicem sen son günlerde zaten nstye kontrole falan gidersin sancılarına açılmalarına göre zamanın varsa birkaç gün öncesinden de yaptırabilirsin ağda falan 😊
myavocado Merve_3351 normal doğumda önceden belirli gün olmaz, bebek seçecek ne zaman doğumun başlayacağını, aniden sancılarınızın başlama ihtimali tabiki var, doğum zamanı yaklaştığında hazırlıklı olun çanta v.s. de hazır olsun.
Merve_3351 mmozaa Ben hamileyken yapılmaz diye biliyorum bende tam başliycaktim hamileliği öğrendim başlamadım
dodu0207 mmozaa bildiğim kadarıyla kanıtlanmış bir zararı yok ama hamilelikte hormonlar sürekli değişiyor bazen tüylenme fazlaca oluyor bazense olmuyor vs bu hormonel düzensizlikten dolayı doğum sonrası daha uygun diye dinlemiştim bir doktordan lazerinde etkili olabilmesi için
Kucukanne26 Valla ben tüy dökücü ile alıyorum lazerliydim ama hamile kalınca biraz tekrar çıktı sanki. Genital jiletle alıyordum ama göbekten göremiyorum o yüzden tüy dökücü krem kullanıyorum jiletten daha geç çıkıyor
myavocado Kucukanne26 tüy dökücü krem olmaz hamilelikte, içeriğinde çok zararlı kimyasallar var kullanmamanız gerek. Kendiniz alamiyorsaniz kuaför filan başka çözüm düşünün ama krem olmaz bebeğinize zararlı
MomsE Merve_3351 sezaryende zaten günü belli olduğu için mutlaka yapılır. Vajinal doğumda da sancı geldiği gibi hemen doğurulmuyormuş onda da en kötü 5 dk da halledilir ama zaten son günlerde temiz tutmaya çalışırsınız her ihtimale karşı tek tük olsa da bi şey olmaz o kadar da değil 😂
Kucukanne26 _Tazeanne veet kullanıyorum ben ama hangi marka olduğu farketmez sürüyorum 10-15 dk bekletiyorum yeterli oluyo
klbkvadisi _Tazeanne merhaba gratisin bi markası var gayette uygun fıyatlı bee beauty 15 dakıka bekliyorsun sürdükden sonra bi sünger ayarla kendine sonrasında yıka direk dökülüyor basitte oluyor hamilelik döneminde kurtarıcı