Ruzgarpoyraz_06 Açlık: 100 60dk: 206 120dk: 186 Çıkmış yüksek oldugu ve referans dışı olduğu belli şimdi nasıl bir yol izler sizce ilkini zor içtim tekrar yeniden yükleme olur mu yoksa ilaç veya diyet te mi başlar
minik_kurabiyeee Ruzgarpoyraz_06 yüksek çıkmış gebelik şekeriniz var büyük ihtimalle diyet falan başlanır
Edaa3595 Ruzgarpoyraz_06 tekrarlama yapmaz bence yüksek değerler diyet verir diyetle düşme olmazsa dahiliyeye yönlendirebilir
Mnos-332 Ruzgarpoyraz_06 benimde ilk 1 saat 230çıktı endokrin bölümüne gittim 1 hafta şekerimi ölçtüm açlık tokluk olarak 3 öğün ölçtüm toplama 6defa yani tabi diyet listesi de verdiler ona da dikkat ettim bugün kontrolüm vardı değerlerim yine yüksek olunca insülin başladılar sabah akşam vurulacakmışım doğuma kadar
Gezenlady Ruzgarpoyraz_06 senınde şekerim var benım gibi açlık şekerim 157 cıktı bir ay önce dr herşeyi yasakladı suyumda fazlaymış ama hiç uyamıyorum diyete gene yiyorum üç ayı kaldı çok zor herşey yasak ama yiyosun canın istiyo erkek birde şeker istiyo💙😂
Ruzgarpoyraz_06 minik_kurabiyeee 6 yıl önceki hamileliğimde de vardı Gebelik şekeri o zaman da diyet yapmıştım ama hiçbir şekilde düşmedi yani insülin falan başlamışlardı yemin ediyorum beynim resetlenmiş gibi Sanki yeniden ilk defa hamileyim her şeyi unutmuşum bir sorayım dedim 2 kez yükleme yapılıyor mu ya Çünkü içemiyorum zorlanıyorum ve bu seferkinin gramı fazla önce 50 içmiştim o zaman
Ruzgarpoyraz_06 Edaa3595 Yani inşallah yüklemezler Çünkü gerçekten yüksek belli bir şey zaten içemiyorum . Allah herkese yardım etsin sağlık versin Rabb’im evlatlarımızı korusun inşallah
minik_kurabiyeee Ruzgarpoyraz_06 tekrar yapmazlar bence zaten baya yüksek çıkmış ölçüm ve diyet yaparsınız eğer ölçümlerinizde yine yüksek çıkarsa insülin kullanırsınız öyle oluyor hamilelikte hamilelik sonrasında yaşadığımız sıkıntıları unutmasak 2. Ler Asla olmazdı bu da Rabbimin bize verdiği bir şey 🌸
Ruzgarpoyraz_06 Mnos-332 İnsülin kullanımının zor olduğunu hatırlıyorum sadece ilk hamileliğimde zor kullanmıştım ama bebeğim iyi olsunda katlanırım artık hakkımızda hayırlısı olsun
Ruzgarpoyraz_06 Gezenlady Evet ya ilk bebegimde erkekti o zaman bol bol ekşi yemiştim şimdi buda erkek tatlı aseriyorum nefsime yenik düşmem inşallah çok korkuttular bu şeker yüzünden ilk günden beride hep zorluklarla geldik bu haftaya hersey üst üste geliyor Allahım yardım etsin
Naciyemutlu Ruzgarpoyraz_06 insülin zor değil aslında ben günde 4 kez okuyorum zaten şekerimvardı bebekten önce de.. sizi endokrine ve diyetisyene yollarlar tekrar yükleme yapılmaz. Aynı zamanda ölçüm yapmanızı isterler ölçüme göre de diyetle yada ilaçla devam edersiniz.. stres yapmayın zaten daha önceki hamilelik de çıkmış geçişi birşey.. insülinle de düzene daha kolay giriyor gerçekten. Sağlıkla gelsin tüm bebişler
Ruzgarpoyraz_06 minik_kurabiyeee insülin kullanırken çok zorlandım o ilaca rağmen düşmedi hastahanede yattım acil sezeryan doğuma aldılar
minik_kurabiyeee Ruzgarpoyraz_06 yaaa dozunuz kaçtı ki benimki yeterli gelmediğinde doktorum İnsülin dozumu arttırıyordu
Ruzgarpoyraz_06 minik_kurabiyeee Dozunu hatırlamıyorum ama onlarda artırdı ona rağmen düşmedi hastahane takibi yaptılar Şimdide diyet listesi verildi 10 gün yap kontrole gel dediler bu sefer insülin gerekmez inşallah
minik_kurabiyeee Ruzgarpoyraz_06 hmm anladım valla insülin kurtarıcı bir şey oluyor gerçekten 9 ayı onunla geçirdim
minik_kurabiyeee Ruzgarpoyraz_06 yaa birazcık sabır o zaman ben en başından beri diyet yaptım ama alıştım artık
Ruzgarpoyraz_06 minik_kurabiyeee Siz kaç haftaliksiniz sağlıkla kucağımıza alalimda elimizden geleni yapacağız yeterki iyi olsunlar