minnakannesi38 Saat 9 dan belli belimde geçmeyen bi agrı var ara ara kasıklarımada vuruyor gündüzde kontrolden geldim gayet normaldi hersey yarın adet günüm olamıyorum ya acaba ondan olabilirmı kızlarrr benimle aynı durumda olanlar varmı🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Reshaa minnakannesi38 canım dün bende senin, gibiydim felaket kötüydü resmen fıtına koptu karnımda ama yalancı sancıymıs bugğn iyiym
sonsuzmasalim minnakannesi38 bende 2 haftadir var o ☹️ pazar günü dayanamadim hastaneye gittim. rahimi tutan bi kemik varmis o yumusamaya baslamis doguma hazirlaniyormus onun agrisini yasadigimi söyledi doktorum😕 cok felaket bir agri😭
Reshaa minnakannesi38 dün ben duşta bile çıkacak gibi hissettim 🙈Allah yardımcımız olsun canım korku başladı
Reshaa minnakannesi38 dün ben duşta bile çıkacak gibi hissettim 🙈Allah yardımcımız olsun canım korku başladı
HilalEraslan Bende en başından beri bel ağrısı çekiyorum ama bu hafta aynı dediğin gibi canım bel ağrısı baya zorluyor bildiğin adet sancısı gibi 38+2 oldum muhtemelen son haftalar diye Doğuma hazırlanıyor vücut Perşembe kontrolüm var doktora yine soracağım ama 😅
minnakannesi38 HilalEraslan Galibaa kuzum korku basladı walla sağ sağlım kucağımıza alalım ınsallah🙈♥️