Srnbnymn Rabiul ben Fehmi Yazıcıoğlu’na gelmiştim. Bana uzak olmasına rağmen tercih ettim. Beğendik aynı zamanda. Tavsiye ederim
Semademir58 Rabiul dr. Aytül çorbacı oğluna 2 gebeliğimde de gittim memnun kaldım ocakta 2500 vermiştim
elmaelmaelma Şişlide Dr. Aytül çorbacıoğlu var, kendi muayenehanesinde bakıyor. Kağıthane’de de fehmi yazıcıoğlu var yine muayenehane olan. Fiyatı arayıp sorarsınız.
Rabiul elmaelmaelma teşekkür ederim güzel mi peki giden çevreniz var mı memnun kaldılar mı benim doktorumda kendisi bakacakmış ama yönlendirme de yapacağım dedi fiyat araştırıyorum bende
Rabiul elmaelmaelma fehmi bey çok yakınmış bana İkisinide arayıp fiyat bilgisi alacağım teşekkür ederim 😍
Rabiul Srnbnymn aradım 2.5 dedi , Türkiye hastanesini aradım 3.5 istedi fehmi bey 1 hafta önceden randevu oluşturmak gerekiyormuş
Srnbnymn Rabiul çok fazla zam yapmamış. Biz aralığın başında gittik 2250 gibi bir şeydi. Çok fahiş fiyatlar dönüyor. Burası her açıdan güvenilir. Biz memnun kaldık. Doktorumuz da tanıyordu kendisini zaten. O yüzden içimiz rahattı
Rabiul dilanyilmazzz çok uzak canım ya biraz daha yakın çevre bakıyorum fiyatlar aşağı yukarı aynı sanırım
Semademir58 Rabiul tavsiye ederim eğer durumunuz var ise normalde hangi doktora kontrole gidiyorsunuz ?
Rabiul Semademir58 3 yeri aradım hepsi aşağı yukarı aynı gop ta benim doktorum kendi kliniği oda bakacak yönlendirme de yapacak bende bir yandan fiyat araştırıyorum yorumları da güzel muhtemelen doktoruma da söyleyip Aytül hanıma giderim
Rabiul MomsE tam karşısında benim doktorumun kliniği de muhtemelen oraya yönlendirme yapacak teşekkür ederim