zumruduanka07 Ays_dmr ben ilişkiden 9 gün sonra kan testi vermiştim onda bile çıkmamıştı erken olabilir biraz daha bekleyin inşallah çıkar 🙏🏼
zumruduanka07 Ays_dmr benim adetim bitti ilişki oldu yani 5 gün adet sürdü 8. Gün ilişki oldu 24. Gün erken gebelik testi yaptım çizgi yoktu 26. Gün yaptım tekrar erken gebelik testi hemen çizgi çıktı 27. Gün de kan verdim 128di değerim 🤭
Ays_dmr 28kbr belki olabilir belki psikolojiktir günün geçmesini bekleyelim ben de çok sabırsızım sizin gibi :))
Ays_dmr Happ Allah isteyen herkesin kucağını doldursun siz de güzel haberler alırsınız inşallah :) ben 2 gün sonra yine paylaşırım durumu
Ays_dmr Donthappymom ah bir bilsemm :) biraz dişimi sıkayım eger adet olmazsam cuma günü falan tekrarlarım nasipse
ikiprensannesi53 Ays_dmr 10 günde hemen belli olmaz ki ne ara dollenecek embriyo olacak da bebeğe donusecek Bi kan verin yeni olursa hemn çıkıyor
ikiprensannesi53 Ays_dmr çok erken testte çıkması için 1 1 bucuk aylık olması gerekir kan verseniz daha iyi 1 saatte belli olur
Ays_dmr ikiprensannesi53 ben cumaya kadar bekleyip duruma göre hareket edeyim,hayırlısı olur inşallah