momofmychildren Kızlar bugün kontrolüm vardı sat göre 15+2yiz ultrasona göre 15+5iz bugün kız gibi görünüyor duruşu felan kız dedi ama değişebilir bı sonrakinde netlestirelim cinsiyet partisi felan şimdi yapma dedi 😂 Sizce değişir mi ya da değişen oldu mu aranızda?
Zeyyno_ momofmychildren Değişmez bnce bana ilk gebeligimde 13.haftamda kız demişti net değil ama dedi kız gibi 16.haftada da kesin kız dedi 😂tabi degisenlerinki varmış ama sennki 15.haftada tahmin yapmış bacak arasına felanda bakıp net olmasada kız dediyse kızdır kesin 😁
myangelson momofmychildren kesin konusmadiysa bekle bence. Yanılma payı bırakmış çünkü 😊 ben hamileyken 12. Haftada tahminde bulundu erkek olabilir benziyor diye. 16. Haftada kesin konuştu kesin erkek diye. Kesin gormezlerse benziyor diyorlar genelde riske atmıyorlar 😊
momofmychildren 2prensesannesiiii bacak arasına baktı ama net konuşmadı kız gibi görünüyor dedi emin olamadı ama yüksek ihtimalle kız dedi
2prensesannesiiii momofmychildren kızdır o halde bence değişmez bizimde cuma netleşecek 16 haftalık oluyorum🥰
momofmychildren 2prensesannesiiii ay sağlıkli olsun ds yeter 😍 Benim içimden geçen kızdı ama erkek hissediyorum hâlâ 😂😂
2prensesannesiiii momofmychildren hahaga bize de dr 12 haftamda kız gibi dedi bende o ana kadar erkek hissediyordum şuan bişey hissetmiyorum😂🙈 ama kendimi 2. Prenses geliyor diye hazırladım 🥰
momofmychildren Zeyyno_ sağlıkla gelsin de razıyım kız olmasına 😍 Ona göre alışveriş yaparım merakla bekliyorum 😂😂
momofmychildren myangelson aynen bence de riske atmak istemedi biraz beklemek istedi netleşsin de biseyler alayım bebeğime 😍
Liyamm1 momofmychildren evet bana buyuk ihtimal kiz denildi 17+3 gecen hafta 20+6 iken oglan oldugunu ogrendim 🤣