12jsjdg Mayaaa34 ben ilk gebeligimde yemedim özele gitmiştik tahlil sonucuna baktı doktor biraz yüksek gibi demişti tekrar şeker yüklemesi yapıldı Allah’tan sonuç temiz çıktı sonra biseyler yemiştim .
myangelson Mayaaa34 kaçlık yaptırdığına bağlı bu. 50 likte 1 kere tokluk alınıyor içecekten sonra. 75 te 2 kere alınıyor 1 saat arayla. 150lik TE 3 kere alınıyor. Sizin kaçlık ?
Mayaaa34 Amine_Sultan ac karnina kan veriyorsunuz sonra glukoz iciriyolar 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz sonra 1 saat daha bekliyosunuz tekrar kan veriyosunuz bu kadar
Tslmbrk @“Amine_Sultan” ilk aç karna Bi kan verdim verilen içeceği içtim bir saat sonra 2. Kan bir saat daha sonra üçüncü kanı vermiştim bu aralarda merhaba farklı hiç Bi şey yiyip içmedim
myangelson Mayaaa34 2 kere tokluk verdiyseniz izin veriliyor normalde söylemediler mi şimdi yiyip icebilirsin diye
myangelson Amine_Sultan brnim içtiğim elmalı gazoz gibiydi sadece asiti kaçmış gazoz gibi biraz tatlıydı ama kötü değildi. 75lik içmiştim ama çilekli olan da varmış