Lalemmm12 Eylulasyamom bir kaç kez düzensizlesti daha sonra yavaş yavaş düzeldi kimyasaldan 7 8 ay sonra hamile kaldım doktora falan da gitmedim gözükmedim bile evde uygulamadan yumurtlama takibimle hamile kaldım ve tabi dua sabır ile ❤️
Eylulasyamom Eminexxx canım birsey sormak istiyorum adet gecıkmen kaç gün olmuştu idrar testi yaptın mı sonucu neydi gecikmenin 4 günü hala adet olmadım kimyasal dengemı mı bozdu ne oldu anladım yoksa asla gecıkme olmazdı
Eminexxx Eylulasyamom benim gecikme olmadı adetime 3 gün varken test yaptım çıktı sonra kan verdim 94 çıktı bir gün sonra 334 çıktı doktor iğne yazdı bana zaten sonra sağlıkla ilerledi derecem
Eylulasyamom Eminexxx yaptım canım adete 1 gün kala negatifti dünde yaptım yine negatif bu kadar gecikme hiç olmadı şimdiye kadar
Eylulasyamom Eminexxx dedim hep pozitif gördüm aralık Ocak sonuç hüsran belki doğru ilerliyordur ama adet gelmemesını sıkıntı edeceğim hiç aklıma gelmezdi
Eylulasyamom Eminexxx cumartesine kadar bekleyeyim dıyorum canım 7 günü oluyor erken gelmıssın demesinler aralık ayında Onuda yaşadım🤦🏼♀️
Eminexxx Eylulasyamom ben gittiğimde kaç gün geçti diyorlar söylüyorum erken diyince test yaptım çıktı diyorum
Eylulasyamom Eminexxx testte birsey çıkmayınca Onuda diyemiyeceğim maalesef aralık yaptım idrar pozitif kan negatif Ocak kimyasal bakalım bu ay ne beklıyor beni hayırlısı 🫠