Eylulasyamom Arkadaşlar merhaba bu ay yoğun kanama ile birlikte kimyasal gebelik yaşadım bu süreçten geçenler sonrasında adet ve yumurtlama zamanlarında bir değişiklik oldumu
Nslhn_dyg Eylulasyamom Bnde hiç değişiklik olmadı hatta kimyasal gebeliği ramazan bayramında geçirmiştim kurban bayramında da hamile kalmışım
tamamdanolmuss Eylulasyamom ben kimyasal yaşadığımda 1 haziranda kanamam başlamıştı ve 15 haziranda bitmişti sonra tekrar 30 haziranda olmuştum ondan sonra düzene girdi canım
Eminexxx Eylulasyamom canım ben 14 Ocak kimyasal gebelik geçirdim 10 adet gördüm ondan sonra hiç görmedim dün test yaptım testim pozitif çıktı doktora gittim kan verdim bakalım sonuçları bekliyorum
Ayselcnt Eylulasyamom beni adet döngüm normal zamanında oldu kimyasaldan sonra..beklemedim ama henüz hamilede kalmadım..
Eylulasyamom Nslhn_dyg bekleme süresi falan oldumu yoksa kanama kesıldıkten sonra normal rutinde devam mı ettiniz
Eylulasyamom tamamdanolmuss tekrardan bir kanama gelebilir o zaman :( dengem alt üst oldu ilk kez böyle bir durum yaşıyorum
tamamdanolmuss Eylulasyamom maalesef zor bir süreç oluyor çok kafaya takmamaya ve stres olmamaya çalışın. Çoğu kişide kimyasaldan sonra regl görmeden hamile kaldıkları görülmüş
Eylulasyamom Eminexxx ne mutlu inşallah sağlıklı şekilde ilerler hamileliğin canım 🌸 normalde yumurtlama zamanlarım ama anlayamıyorum değişikliklerden dolayı degerlendırmelı mı beklemelımıyım bilemiyorum
Eylulasyamom Eminexxx ovulasyon testi almıştım dün yaptım kıpkırmızı çıktı sanki yumurtlama catlama günü gibi insanın kendi bedenıne yabancılaşması da zormuş sonucunu bizimlede paylaş lütfen
Eylulasyamom Eminexxx Oyy ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin bizlerde nasip olsun inşallah Umut oldun ♥️
Eminexxx Eylulasyamom amin sağolun Allah razı olsun rabbim tez vakitte size de bu müjdeli haberi gondersin
Eminexxx Eylulasyamom iyi çok şükür keseyi de gördük salı günü doktor kan sulandırıcı iğne verdi şuan kullanıyorum iki hafta sonra da kalp.atisi için gidecem
Eylulasyamom Eminexxx merhaba Emine hanım beta yükselmeniz nasıl gidiyor sağlıklı ilerliyordur inşallah ♥️
Eylulasyamom Eminexxx canım birsey sormak istiyorum adet gecıkmen kaç gün olmuştu idrar testi yaptın mı sonucu neydi gecikmenin 4 günü hala adet olmadım kimyasal dengemı mı bozdu ne oldu anladım yoksa asla gecıkme olmazdı