41+5 olduk doktor hemen yatış verdi. Fitil ve suni ile doğumu başlatacağını söyledi . Yatisim yapıldı. Fitil verildi. Öyle can yakıcı bişey daha yok . Sancı var açılma yok . 6 saat çektim . Devlet Hastanesi’nde bir odaya tek başına koyuyorlar. Psikolojisi berbatti tam olarak. 6 saat sancidan sonra açılma olmayınca cikisimi istedim. Özele gideceğimi soyledim. Eşim de o sırada ayarlamış özel doktor. Kavga gürültü çıkışım yapıldı. Hemen özel hastaneye gittik doktorum geldi. Gerekli testlerden sonra ameliyathaneye alındım. Çok aşırı korkuyordum. Doğuma eşimde girdi orası ayrı bir moraldi. Belimden iğneyi vurduktan sonra hiç bir şey hissetmedim. O belden vurulan iğne de hiç acitmiyor. 10 dk içinde bebeğim doğdu. Çok güzel bir duygu. Anlatılmaz yaşanır. Fakat doğduğunda boynuma kordonu 2 kez dolanmış şekildeydi. Yani devlette normal doğum için zorlanmaya 3 gün 3 gece de devam etsem açılmam zaten olmazmış. Çocuk aşağıya gelmiyormus ki kordon mesafesi kisaldigi için . Bogulcakmis. Dün doğdu. Bugün evimizdeyiz ve yanımda yatıyor şuan. Tüm bu aksiliklere rağmen spinal sezeryan şahane geçti. Şuan ağrılarım var fakat biliyorum onlarda gecicek.