bebisliozlem pompayı bilmiyorum. Avent kullandım ama evimde tam olarak bu kameradan var kiwi marka . Bişey diyim mi bacım
Yapıp yapabileceğin en mantıklı bebek alışverişi olur kamerayı almak. Ha bı ara deli oluyosun kamera yüzünden her an her saniye izliyosun o ayrı 😅 ama aşırı aşırı memnun kalacagin bı ürün. 360 derece dönüyor. Hareket sensörü var. Diyelim bebeği bıraktın kamera acik bebisin basinda. Sende Telefonundan uygulamayı açıp kameraya bakmasan bile bebek hareket ettiyse hemen bildiri geliyor telefonuna hareket algılandı diye. Hem sen ses alabiliyosun hem de telefonundan bı tuşa dokunduğunda , konuştuğunda sesin kameradan gidiyor. Esin diyelim ki işte. İşten eve bağlanıp görebiliyor. İlla kameranın yanında , yakınında olmasına gerek yok. Kamerayı telefondan da yönlendirebiliyorsun istediğin her yöne. Özellikle ilk üç ay kustumu , kusacak mi , ağladı mi , duyar miyim derdin kalmıyor. Uyurken aç kamerayı bırak git işini , gücünü yap. Kızım 5 aylık. Hala elim ayağımdir o kamera benim. Gece görüşü mevcut. Vs vs. Yani sakın düşünme bile direkt al. Ben hep derim eğer rahat etmek istiyorsaniz birincisi otomatik sallanan bir beşik , ikincisi kameranız olacak evde. :) Hayırlı doğumlar