qasiminannesi_12 İyi aksamlar nasilsiniz?Ben ilk çocuğumda sezeryan oldum ve üstünden 1.5 yil gecti şimdi hamileyim ve normal doğum istiyorum sizce bir sorun olurmu bunu yasayanlar oldumu?
Julide92 qasiminannesi_12 sezeryandan sonra normal Doğum için en az 3 sene geçmeli diyorlar. Bilginize
ElifKus qasiminannesi_12 iki doğum arasında en az 18 ay olması yeterli İstanbul’da yaşıyorsanız ebe cavide ile iletişime geçin size faydası çok olacaktır dr nehir bayram ssvd yi destekleyen doktorlardan Azerbaycanlı bir dr daha vardı oda çok yardımcı oluyır öncelikle ssvd yi destekleyen bir doktor bulmanız gerekli öteki türlü doktorlar çöm yanaşmıyorlar ben de cavide hanımla iletişim halindeydim hatta bugün 18 ay önce ilk doğumunu sezaryen yapıp bugğn de normal doğum yapan hastasını paylaştı
Arzuanne Ssvd doktoru diye araştırın Sezeryan sonrası vajinal doğum, yapanlar var bu aead adestekleyen doktorlar da ama siz kendiniz konuşun tabi sakıncası var mı yok mu bilmiyorum
ElifKus Sevoo34 Cavidan değil canım cavide ismi hastanede çalışmıyor özel ebe olarak çalışıyor gebelik süresince ve doğumda anneyle birlikte oluyor ister evde doğur ister hastanede doğur doğum anında senin yanında oluyor ama öncelikle ssvd destekleyen bir doktor bulmam lazım istanbuldaysan eğer nehir bayram ile de iletişime geç istersen duyduğum kadarıyla kendisi çoğunlukla ssvd Yapıyor ve bu yüzden de tercih ediliyor doktor salavatlarla doğumu yapıyor muş kordonu da geç klempliyormuş