caprresecake Perşembe 61, pazar 417, pazartesi 648, doktorum 48 saat sonra yani yarın akşam için tekrar beta istedi. Sizce pazar günü ve pazartesi için artış nasıl? Perşembeden pazara çok güzel artmıştı. Yarın 1200lere çıkar mı? Lütfen bir şey söyleyin 😞
Kubrayeniceri caprresecake canım dua etmekten başka elinden bir şey gelmez 🙏 birde kanı aynı yerde vermen lazım farklı yerde verdiysen sonuç böyle olabiliyor
HilalveEfem caprresecake içini ferah tut kendini strese sokmamaya çalış benim beta 41 ile başladı 1 hafta düzensiz yükselip son gün 2 katı oldu şu an 32.haftadayiz🥰
Duyguch01 caprresecake canım gayet iyi yükselmiş sonuçların. Sağlıkla gelsin 🙏🏻 hiç problem yok korkma
erenilhan caprresecake ben sorun nerede anlayamadım perşembe 61 se cumartesi 120, pazartesi 240 olması gerekir ve sizin fazlasıyla artmış ne düşüğü nerden çıkarıldı ben mi yanlış anlıyorum
Kubrayeniceri caprresecake o yüzden sonuçta dengesizlik olabiliyor içini ferah tut inşallah tutunur kalp atışını duyarsın
HilalveEfem caprresecake merak etmeyin yarın inşallah 1200leri bulur sonrasında hareketlerini hissettikce ufak tebessüm olarak anı kalır bu beta değeri ki çok kötü yükselmeler değil zaten artış normal benim %60 falandı ☺️ ki diğer arkadas haklı farklı yerlerde böyle düzensiz sonuç olabiliyor tek labaratuvar gitmeniz en iyisi
Mehmetabay0990 caprresecake cnm bır gün ara ile zaten kan verilmez keşke salıyı bekleyip öyle verseydin salı günü değer in 850 olsa yeter bu doktor yüzde yüz artış bekliyor benim okulu günde 444 ıkı gün sonra 890 şimdi 8 haftalok oldum
Duyguch01 caprresecake hatta betaya bu kadar baktırmaya bile gerek yok. İki kez yaptırıp artışı takip etmek yeterli. 2 gün sonra 2 katı olucak ardından keseye görmeyi kalp atışını duymayı bekliceksiniz. Niçin 4 kez betaya baktırdınız ?🥹
erenilhan caprresecake hiç bir sorun yok iki katındam fazla artmış. Düşük riski her zaman vardır, biraz tecrübesizlik var sanırım siz de doktoru yanlış anlamışsınız ya da o yanlış ifade etmiş. Sağlıklı gebelik diyebilmek için iki kat artması gerekir demek istemiş sanırım. Düşük olacak bir durum yok betanızda. Bi de çoğu zaman doktorlar iki kez beta alır iki kat arttıysa okey der kese göreceğiniz tarihte çağırır. Sizin 3 kez alınmış zaten niye bir daha almak istedi onu da anlamadım. Sizin sıradaki aşamanız kese göreceğiniz aşama kese görülürse yeri de iyi ise sonra embriyo ve kalp atışı duyma da tamamsa doktorum %90 sağlıkla ilerleyecektir demişti. Tabi ben o %10 luk dilimde idim. Ama hiç bunlarla alakası olmayan nedenlerle kaybettim ben sizin korkacak bir durumunuz yok rahat olun
Patito__ caprresecake artislar olmasi gereken gibi gayet guzel artmis cnm yani sorun yok bu degerlerde. Her 48 saatte iki kat sekilde gidiyor
Kafi caprresecake canım artışın güzel aslında bence dert etme aynı saatlerde vermeye çalış kanını o bile çok fark ediyor
Adabp caprresecake bir güne göre artış iyi neden iyi değil dedi caprresecake bence artış bir günde iyi bence iyi ilerliyor