Emmiz Kızlar merhaba biz artık tamamız sabah 8.30 da ameliyata gircem kızıma kavuscam inşallah benim için dua edermisiniz lütfen 🥰darısı sizlerin başına inşallah sağ salimmm
Anne_elif Emmiz ederim ama sen de bana edersen 🤣 benimde saat 12 de var hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah 🌸
busduuk1914 Emmiz Allah yardımcınız olsun ağrısız sızısız geçirir sağ selim evinize dönersiniz inşallah bebişle 💕 darısı bize olsun inşallah
Birgirisimcikadin Anne_elif o zaman bende alırım bir duanızı, benimde saat 8de 🫣 bebişlerimize kavuşuyoruz 🤗
Anne_elif Birgirisimcikadin oo maşallah yarın doğuma girecek arkadaşlarımız çok . Hadi hayırlısı ile inşallah kolay geçsin sağlıkla doğsunlar 🧿🌸
Hilal5400 Benimde saat 11 de Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲
Srylcnkya Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi darısı bize inşallah 🙏❤️🥰
Emmiz Hepimizin gözü aydın ozaman çoğumuz 14 subat bebisinle kavusucak en güzel hediyenin bu olduğunu düşünüyorum 🥰 rabbim hepimize sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsinn inşallah amin amin aminnnnn heyecandan uyku tutmuyor beni ❣️😇🥰