sukran0046 Edus35 kullanıyorum zaten ev ilaç dolu osandım ilaç kullanmaktan normalde agrı kesici bile almam şuan igne vitamin damla me ararsan var 🤦🏻♀️
Qizemlikiz12 Edus35 Edus35 bende 34+3 bel ağrısı mide yanması yaşıyorum son 39 gün ama erkende gelebilir sürekli tuvalete gitmekden bebeğin hareketlerinde bel ağrısından uyuyamıyorum
Arzuanne Edus35 valla bende bıktım artık sürekli düşünüyorum ya geç gelirse ya altına yaparsa vs hem tedirginim hem onu çok merak ediyorum paranoyak oldum iyice 😄
karaguzelirem_ 36+5 son 13 gün 28 şubata sezaryen günü aldık zaman yaklaştıkça heyecan korku endişe kaygı stres kavuşma isteği panik hepsi bir arada yükleniyor 🙈 son eksikleri tamamlamaya çalışıyorum bende bu aralar ufak eksikler kaldı çok şükür
Haticekkk gokyuzununogrencisii br2023 doktoruna danış istersen benim ilk ayların çok bulantılıydı yesem de yemesem de bulantıdan hiç keyfim yoktu ilaç tedavisiyle atlattım şuan çok rahatım 22+ 2 🤲 br2023 br2023 br2023
br2023 Haticekkk Bende yemek yesem geçiyor ama çok çabuk acikiyorum o yüzden tekrar bulantı oluyor ve dediğim gbi sıcak iken bulantı oluyor