Bnbn Merhabalar inşallah kızımız olacak ikinci ad olarak Bala istiyorum ama ona uygun bir isim bulamadım yardımcı olup fikir verirseniz çoook mutlu olurum☺️🎈Gökçe,bilge dışında ☺️☺️☺️🙏🏻
hunilimom Bnbn ay bala 😂😂 direk aklıma geldi benim kızım Aybüke gokce geliyor başka da gelmiyor diğerleri sanki uygun değil
MorKelebek54 Bnbn zeynep bala☺️ bala ismini bende cok begeniyrum baya once kizim olursa bala koycam diyidum hep ama fikrim degisti tani zaten bebegim de erkek ☺️
gokay34 hunilimom aaa bende kızım olursa aybike gökçe koymayı düşünüyorum daha hamild olup bilmiyorum bat 23 şubat
Bnbn hunilimom Bizimkiler bir şey demese Aybala benimde aklımdaki ama gelin görün kiii🤦🏻♀️😂 Gökçe’yi elemiştim aslında ama siz yazınca bir hoşuma gitti ikisi birlikte 🥰çok teşekkür ederim 💐
Bnbn MorKelebek54 benimde çoooook önceden aklımdaydı aslında sanki bende de bir alışılmışlık oldu ama niyetlendiğim için koymakta istedim. Zeynep çok güzel işte ama eşim Türkçe isim olsun diyince bir arayışa girdim ☺️çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Sağlıkla kavuşmanız duasıyla 🤲🏻
gokay34 Almila al yanaklı güzel kız demek gökçe bala gökçe zaten eski türklerde prenseslere verilen isim
170420 Kizlar bna akıl verin ya gerçekten aklım karıştı iyice kızım olucak adını gökçe Lina karar verdik ama kime söylesek uymuyor kulağa hoş gelmiyor başka isim yok mu falan hep yorum bir kişi bir güzel yorum yapmadı sizce nasıl
Bnbn 170420 bence ikiside güzel isimler ama belki söyleyişte ikisinin birleşiminde bir ahenk olmadığı için öyle bir yorumda bulunuyorlar. Banada çok şey söyleyen var ama benim içime sinip çocuğuma içime sine sine seslenemedikten sonra …😂 sizin içinize sindiyse tamamdır. İleride kızınız için sıkıntı olacak isimlerde değil sonuçta.
Bnbn yenimama bende terekemeyim bilir misiniz bilmiyorum ama bizimkiler bebeleri balam ablam diye sever ay bala koysam dalga geçerler 🙄😂 sizdende sebebini duymak isterim ama
yenimama Bnbn bala bizde yavru evlad anlamina gelir ay bala ise ey yavru ey evlad …ay bala yani komik bizim ulkede oyle bir isim yok olmasida mumkun deyil ama sizin ulkede iyi anlam veriyorsa ne deyim koyun🙂
Bnbn 170420 umarım çocuklarımız için doğru kararları veririz ☺️🙏🏻 ismin kişiye etkisine çok inanıyorum. Cidden zor bir karar en doğrusunu kararlaştırırsınız/kararlaştırırız umarım 🥰