Tugbabuglem58 Serapjjj rabbim sag salim saglikli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah dun benim kontrol günümde ve bebegimde bobrek genislemesi varmis
Yasemince9766 birmeleginannesi_ ikinci hamileligim 6yasinda bi oğlum var onda düşük tehlikesi bitmeyen bulantilar kabustu ama her bebek ayni olmuyormus bunda cok rahatim cinsiyet için bekliyorum siz öğrendinizmi
birmeleginannesi_ Yasemince9766 yok pazartesi gidicez bakalım inşallah gösterir kendini 13 de göstermemisti 🙉 bende ilk bebrgimi kaybettim bu ikinci gebeliğim buda hafif hsfif ağrılı ve bulantili geçiyor 🙉
Sehri-erhan-123 mamyyy1312 durumum çok iyi hiçbi sıkıntım mide bulantım yanmam hiçbişeyim olmadı şükür elma olduk bugün🥰
Srylcnkya mamyyy1312 inşallah canm az önce geldim Dr dan yüzde yüz erkek dedi bakalım değişmez ise canm ama biliyordum erkek die sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil ama plasenta aşağıda dedi ya çok tedirgin oldum 😕
mamyyy1312 Srylcnkya rabbim sizlere bağışlasın inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Iyiyi düşün her zaman takdir Allahtandir.