esmaerdemir Ben magozit kullanıyorum kramplar için ama fayda etmedi gibi yarım doktora gidicem siz hangisini kullanıyorsunuz kızlar faydası olduğunu düşündüğünüz magnezyum ilacı varsa yazar misinız
Azra8Engin esmaerdemir magnorm içiyordum midem almıyordu magositten devam ediyorum ama kasılmalarıma fayda etmiyor
nurtug esmaerdemir ben de magnorm kullanıyorum sabah akşam aşırı etkili değil doğrusu sabah uyandığımda bacaklarımdaki kramptan kalkamıyorum doktoruma söyledim maden suyu vs tüketebilirsin dedi birkaç gündür pilatese başladım sanki daha iyi gibi denemekte fayda var hanımlar
yeschef-13 Magnimore plus kullanıyorum kullandığım Ocean multivitamin içinde de var ama o yeterli değil bu magnimore plus sadece magnezyum
Firstpreg Tnbarz Bu kullandığınız magnezyum gece alınan mı gündüz alınan mı acaba? Magnimore’un bir çeşidi vardı o gece alınıyordu ve uyku problemlerine iyi geliyordu. Onu arıyorum yana döne 😔
Tnbarz Firstpreg o konuda bi bilgim yok ben sabah akşam alıyorum kramplarımı azaltıyor uyku yapıyormu hiç fark etmedim 🤭