Erkeekaannesii Yaprakdokumuseverr Rica ederim 5 yıldır aynı parfümü kullanıyorum kalıcılığı fazla ve artık çoğu tanıdığım kokumdan tanıyor benim kokum oldu diyebilirim ama şuan 350₺ falan olmuş baya zam gelmiş 🥹 İlk aldığımda 75₺ idi hiç unutmuyorum
Ezel16 Yaprakdokumuseverr Avon kullanır mısınız? Bir parfüm var yıllardır kokusundan vazgeçemediğim ama Tr de fiyatı nasıl bilmiyorum..
Erkeekaannesii Yaprakdokumuseverr Denemeni tavsiye ederim ne çok tatlı bir kokusu var ne de çok ağır ve kıyafetlerimde falan baya kalıyor kokusu
Ezel16 Yaprakdokumuseverr Umarım seversin.. 2 metre öteden geldiğin anlaşılıyor 1 fıs sıksan bile üstünde günlerce kalıyor ne kadar üstün farklı koku çekse de yemek vs. gibi o parfüm kokusu ilk gün ki gibi kokuyor 🌸
Ezel16 yalandunyaa İlk sıktığında çok hafif bir ağırlık oluyor evet ama sonrasında hafifliyor .. Abarttıkları gibi ağır değil..
Ezel16 _Tazeanne Kesinlikle 😇 Oriflame de kullanmış biri olarak en iyisi Avon ve Farmasi her ürünü bence 🥲 Bazen istisna olabiliyor oda olsun o kadar 🫠
Arzuanne Fiyat bilmem ama Hypnotic Poison tek geçerim favorim benim o bir de ange onu demin givenchy var ama onu pahalı olduğu için mağazada vs gördüm aldılar denemedim yani kokusunu unuttum ama çok güzeldi