kubracpkn Merhaba arkadaşlar burada doğum yapan var mı yakın zamanda hangi doktora gidiyorsunuz kimi önerirsiniz birde bişey duydum içini odada temizliyorlar felan diye böyle bir şey doğru mu
Eylul272020 kubracpkn ben orda dogum yaptım sezeryan evet odada hemşireler karnıma bastırarak pis kanı temizlediler
Eylul272020 kubracpkn ben ilk hamileliğim de oraya gittim şuan ikinci yine oraya gidiyorum şehruz hanım doktorum gayet memnunum hastaneden de memnun kaldım
balimknmz Bende aynısını okudum ve merak ediyorum sezeryan doğumda memnun kalan var mı orda . Birde karnına falan basıyorlar mı
kubracpkn balimknmz gerçekten böyle saçma bişey olabilir mi uyuşukluk geçince odada içini temizlemek vs
kubracpkn Eylul272020 nasıl yani pis kanı temizlediler derken alttan elini sokup felan mı temizliyorlar
kubracpkn Emine92 ben ilk doğumu gğneyde yaptım odaya geldiğimde kum torbası koydular sonra onu aldılar birdaha da müdahale etmediler hiç bi şekilde hani nasıl temizliyorlar yani anlamadım tam olarak
Eylul272020 kubracpkn spinal anesteziyle yapmıştım dogumu tam uyuşuklugum açılmamıştı karnıma bastırdılar ama acısı oldu tabi olmadı diyemem kum torbası da koydular karnıma
Eylul272020 kubracpkn doğumda çok rahattı hiçbşey anlamadım gayet memnun kaldım doktorumdan da yine oraya gidiyorum
kubracpkn Eylul272020 yani öyle yatacağım odaya alıp alttan temizleme muhabbet i felan yok demi birkaç yerde duydum da şaşırdım peki dikişler nasıldı yakma ile mi yoksa elle mi diktiler
Eylul272020 kubracpkn yani ben 2020 de dogum yaptım beni normal yattıgım odada temizlediler 2 hemşire temizledi dikişlerim çok iyi hiç sorun yaşamadım normal dikiş kendi düştü bant taktılar oraya su geçirmez eve çıkınca banyo bile yaptım bi sorun olmadı
Eylul272020 kubracpkn korkulacak bşey yok ama anlık bşey zaten size agrı kesici falan yapıyorlar yani korkmayın takılmayında belki yapmazlar bilmiyorum 4 senede degişmiştir belki işlemleri😊
Eylul272020 kubracpkn karnıma bastırmışlardı tabi ben görmedim ne çıktığını 😂 ama bağırmıştım onu hatırlıyorum 😀