Ebrarbusramelekler Esrabyndr 15 haftalık Allaha şükür mide bulantilarim baya azaldı. Şuan yavaş yavaş düzene giriyorum elhamdülillah sizin nasil geçiyor
Busramom07 Esrabyndr 33+1 çokkk zorre çokkk zor ne ara ne de sorrr ne olurr diye sürekli bu şarkı aklımda 😅
Sed22 28 haftalık çok zor geçiyor kusma bulantılar hiç geçmedi üzerine korona oldum bunalıma giricem yakında böyle giderse 🥺
Senabingol 7 haftalık 1 buçuk haftadır ya maf oldum mide bulantısından sabah yataktan çıktığım gibi başlıyor mide bulanmasi geçmiyor yemek yiyemiyorum aç karnına bile istifra ediyorum ne zaman a kadar bulantı oluyor ya
Esrabyndr Senabingol ayyy Allah yardımcınız olsun çok zor öyle de bir ilaç var mide bulantısına çok iyi geliyor gebeler için doktoruna danışıp onu kullan istersen
12jsjdg Senabingol ben 13 haftalık hamileyim hala var o sabah bulantısı ilk zaman kadar yoğun değil ama var bende bitsin istiyorum artık bence hamilelegin en zor yanı bu bulantı ilaçta fayda etmiyor 😟
biranne__ Esrabyndr 12 +6 haftalık olduk bulantı bitti bacak ağrıları başladı başkada bişiyim yok gayet iyi geçiyor cinsiyet öğrenmek için randevu arayışına girdim 😊😊