Ceviz6550 Kanalize çok kundakli buyutmedim.cocuklarimi yarım kundak yapıyordum kollar serbest kalıyordu ve sıkı asla yapmıyordum tam kundaga benzemiyordu yani benim ki ilk zamanlar öyle yapıyordum 1 -2 aylık olana kadar falan sonra hep serbest büyüttüm
2bebelianneee Kanalize eski usul kundak yapmayın tabiki ama yarım kundak yapabilirsiniz sıktırmadan yeni doğan döneminde kendilerini anne karnında gibi hissediyorlarmış
Yaprakdokumuseverr Kanalize ellerini donunun içine sokardım bazen 😁 hiç sarıp sarmalamadım zaten yaz bebeğiydi
zekiye_ssahin Ben iki cocugumda da yaptım. Çünkü irkilip kendini uyandırıyor ve daha rahat uzun uyuyor. Şu an hamileyim yine yaparım:) zaten gücü yetmeye başlayınca kendi çıkarıyo
Kanalize zekiye_ssahin bizde yapıyoruz uzun uyuyor ama sanki biryeri ağrırmış gibi geliyor yani iyi mi kötü mü yapıyorum kararsızım
_ruyaninannesi_ Kanalize bacaklarini serbest bırakın kalça çıkığı için iyi değil yarım kundak yapıyorum kolar sadece uykuda iken hareket edince uykusu kaçıyor
Kanalize _ruyaninannesi_ evet bana da öyle söylüyorlar kendini uyandırır vs diyince yapıyorum ama ikilemdeyim
nur34_ Kanalize hic sevmedi kizim ya ilk zamanlar bebek ne anlicak perileri geldi uzerime ama cidden sevmedi agliyordu uyumuyordu acinca uyuyordu bak demekki sevmemis😅
Merve_3351 Kanalize Anne karnindan çıkınca anne karninda hissi vermek için ilk 3 4 ay uygun üst bölümu daha sıkı kalça ve bacak gevşek şekilde
Kanalize Merve_3351 4. Aydayız gece uykusunda yapıyoruz ama sanki öyle bir yeri acırmış gibi geliyor doğru mu yapıyoruz ikilemde kaldım
Ece56 Kanalize evet yarım kundak öneriyorlar ilk zamanlarda ama bizimki sevmedi. Böyle de alıştı uyuyo bi şekilde.