Seher1234seher Kızlar selamün aleyküm.Arkadasima doktoru demiş ki, adetinin bittiği gün ilişkiye başla,bir gün ara ver birgün ilişki ,bir gün ara ver bir gün ilişki demiş.Arkadasim bunu denedi hamile kaldı.Bu denileni deneyip hamile kalan var mı❤️
sacmalamakizim Seher1234seher Canım zaten böyle oluyor bilmiyor muydun? 2 günde 1 ilişki sıklığı ile hamile kalıyorlar, bebek isteyenler.
Umudumsun098 Bence Allah ne zaman nasip ederse ozmn Kimisi ay boyu tek ilişki olduğu halde gebelik oluyor
Seher1234seher Umudumsun098 çok doğru söylüyorsun canimmm .Rabbim kısmet edecekse insanlar korunurken de kısmet oluyor❤️
Adenala Seher1234seher İlk bu şekilde denemede oldu 😇 gün aşırı denedik bir de beslenmeye de dikkat ettik o da önemliymiş 🙂
Seher1234seher sacmalamakizim valla canım , afedersin biz hafta iki ya da üç kere ilişki yaşıyoruz.Boyle ilişki olmuyor bizde .Yani bir gün arayla olmadı 🙈
Ebruucar Seher1234seher ben adetten üç gün önce girdim tutmaz dedim rahat davrandım bide eşim dayanamadı diye adetin üçüncü günü oldu ama kanamam bitmiş gibi bişeydi gene yumurtlama yok diye rahat davrandık meğersem yumurtluyomuşum hamile kalmışım 🤦🏼♀️
cokbilmismom Seher1234seher evet bende bunu denediğim ilk ay hamile kaldım ama aynı zamanda yumurta takibide yaptırmıştım famera kullanıp. Ama kesinlikle bu ilişki sıklığınında etkisi var çünkü biz hiç bu şekilde yapmamıştık
Hayat31 Bende adet bitip 8gun içinde ilişkiye girilirse hamile kalma şansı daha yüksek diye duymuştum. Kendimde öyle oldu. Ve ilişkiden hemen sonra ayağa kalkmadim. Biraz uzaniyorsun
Nazlibeydilli_9 Anneler lütfen biri cevap versin ben hiç birşey anlamadim bu resimden bebeğim nerde acaba gören varmı 28 haftalık doktor dizi ile yüzünü kapatmış dedi 😂😂😂
busraltin Seher1234seher yumurtlama günlerine denk getir adetten 2 gün sonra mı yumurtlama başlıyordu ne ben öyle denemiştim sanki