Eminefidan Kelebekkk01 neden bilmiyorum ama belki ilk gebeliğim olduğu içindir belki.normal doğumdan hiç korkmuyorum.Basıma ne geleceğini bilmiyorum süreç nasıl ilerlicek bilmiyorum. Ama.. Sezeryan beni korkutuyor ameliyat filan😣 içim bı tuhaf oluyor.
Dilaraaltnk Rabisozdmr bende aynıyım ara ara karnımda kasılma oluyor ama gelen giden yok pazartesi yatış verdi doktor önce normal doğum denencek 😂 inşallah normal olur nts de sancım çıktı
Kelebekkk01 Eminefidan evet ya herkes diyor ki sezeryan da birilerine muhtaç oluyorsun ama normal doğumda öyle değil annem hep öyle der en iyisi normal doğum diye
Bsraacelik MelteM2cck benimde 36+5 sezeryan olacağım doktor gün vermedi henüz ama sanki daha çok varmış gibi geliyor 😂 genelde 38demi alıyorlar sezeryana bana 39u bekletecek gibi geliyor nedense
MelteM2cck Bsraacelik 39 u beklicektik bizde ama sancim çok kasılmam çok. Bekleyemiyoruz malesef o yüzden
Sevgiongun livasmomm Ay ne güzel ☺️inşallah benimde rahat geçer korse dikişlere zarar vermedimi peki yani sıkmadımı karnınızı acı hissetmediniz mi umarım bu da diğeri gibi iyi geçer sizinde 🥰
Skrn_122 Aycan543 benimde bi değişiklik olmazsa 27 Şubat ☺️ ama yarın randevum var o zaman değişir mi bilmiyorum
Bsraacelik MelteM2cck sağlıcakla kavuşursunuz inşallah 🤲🏻😊 benimde yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek sancı yok ama çatı kemiğim acıyor çok
MelteM2cck Bsraacelik hayırlı dogumların olsun inşallah 🥰 benim de bugün kontrolüm 37 hafta oldum bugün. Haftaya perşembe doğum. Bugün saati belirlicez artık
Rabisozdmr Dilaraaltnk Bugün gittim doktora. Herşey iyi normal . Pazar günü acile git dedi. Ne sancım var ne açılmam neye göre öyle söyledi bilmiyorum. Kilosunu da az söyledi diğer doktorlara göre bişey anlamadım 40+5 oldum . Ne yapacağımı bilmiyorum
Dilaraaltnk Rabisozdmr hiç bir şeyin çıkmadıysa sancın vs açılmanda yoksa bebektede sorun yoksa sezeryanda düşünmüyorsan bence bekle muaneye git derim sancı açılma olmadan acilde ne yapıcakmıssın canını açıtcak saatlerce uğraşcan bneim sancım kasılmam olmasa beklerim