Ayse51 33 haftalıkken doktor kontrolünde doktor bana bebeğin kafası büyük perinatoloji bölümüne git dedi gidemedim şu an 35 haftalığım böyle bir durum yaşayan oldu mu sorun olur mu çok korkuyorum
Tugcekivrak Ayse51 Yani 2 hafta nasıl dayandınız bana öyle dediği gün giderdim panikle. Biz bilemeyiz tabi ki kaç hafta önce kafası
Elfelf0 Ayse51 ne kdr büyük..benim iki oğlumda iri kafaydi 2 3 hafta ondelerdi hiç böyle bsy demediler yapısalmis gayet normalller yani taş gibiler
Ayse51 karansmom_ Bebeğin durumunu sormadım ki size zaten başına boyle bir durum gelen var mı diye sordum
nkarahan Haticedalarslan50 merhaba, aynı durum bendede var acaba doğumdan sonra bir sıkıntı oldu mu sağlıklı mı bebeğiniz
Ayse51 Ardahan da oturuyorum 3 metre kar var Erzuruma gitmem lazım hayat durdu nasıl gidebilirim kapalı yollar 33.haftada gittim kafa ölçümü 38 hafta olarak ölçtü doktor ###
MF0127 Ayse51 benimde 3 hafta öndeydi doğuma yakın büyümesi duracak vücudu büyüyecek korkma dedi şuan 38+4 3 haftalık büyüklük 4 güne düştü.