Edaguzel Kızlar yemek yemekten korkuyorum resmen midem bulanmıyor ama ne yesem yanıyor kaynıyor çok rahatsız hissediyorum ne yapıcam bilmiyorum ne yapsam iyi gelir 🥹
Kahvemsi-05 Edaguzel acı şeyler yemekten kaçın, çok baharatlı yemeklere gitme şuan acı yedigim için aynı durumu yaşıyorum😩 bir kaşık yoğurt yada sade maden suyu seni rahatlatabilir
_Tazeanne Ağzımdan ateş püskürüyor ejderha gibiyim 😂😂 hiç birşey fayda etmedi az önce elma yedim iki tane o biraz rahatlattı
Kubrasdf Dün baharatlı birşeyler yedim biraz inanın aynı durumdayım bugün hamileyken mide çok hassaslaşıyor🥲
Nurrr0006 Edaguzel elmanın kabuğunu soyup yiyin veya 1 bardak ılık süt için hiç bsey kesmezse sade soda için ben de aynı derttenim bunlar iyi geliyo
gulsozel Elma evet iyi geliyor ama ılık süt ya da yoğurt da kesiyor mide yanmasını, yağlı baharatlı yiyeceklerden biraz kaçınmayı dene
Smy38 Edaguzel acı baharat turşu kesinlikle yeme.ac karnına ekmek poğaça yeme.sicak yeme asitli yeme.bi de midemi çok doldurma az az ye birden bire yeme yani ben bunları tecrübe ettim kendimde
Edaguzel Smy38 evet evet doğru birden yiyince çok şişkinlik yapıyor rahatsız ediyor az az aralıklarla yemek doğru teşekkür ederim