Ahsen_ahsen Merhaba hanımlar, 20. Haftaya Girdim şükür her şey yolunda lakin 3 gündür kaburgalarımda bir ağrı var aynı haftalarda olup bu ağrıyı yaşayan var mı merak ettim.
Gul_ozcan3001 Ahsen_ahsen erkek mi bebeğin canım genelde erkek bebek kaburgalara çok baskı yapiyor ama benimki kız benimdeki de kasıklarıma çok iniyor yürüyemiyorum bazen düşecek gibi biraz da bebeğin gelişimiyle alakalı tabi ki Bebek büyüdükçe baskısı da artıyor
Mnktrtamnk Ahsen_ahsen 37 deyim benim iki haftadır var o haftalarda yoktu açıkcası ama şu an çok ağrım oluyor kaburgam ikiye ayrılıyor sanki kaburga ağrısını iyi bilirim üstüne bile yatılmıyor
eminedmrr163 Sanırım biraz daha ileri haftalarda başlamıştı kaburga ağrılarım ve batması , bebek büyüdükçe kaburgalara baskı yapıyor gayet normal canım
Ahsen_ahsen eminedmrr163 bende erken başladı öyleyse. hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim rahatladım. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza ❣️
Ahsen_ahsen Mnktrtamnk evet yan yatınca özelikle daha çok ağrıyor. Rabbim bütün gebelerin yardımcısı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza